All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

STIŽE PROLEĆE: Temperature preko 15 stepeni! VIKEND REZERVIŠITE ZA IZLET

Pred nama je topao i sunčan vikend sa temperaturama koje definitivno ne odgovaraju godišnjem dobu u kojem se nalazimo. Prema najavama meteorologa živa u termometru će se narednih dana popeti i do 12 podeoka koliko će biti drugog dana vikenda.

Sutra se očekuje vreme slično današnjem, s tim što će u Vojvodini i Beogradu doći do razvedravanja. Temperatura će se kretati od dva stepena na zapadu zemlje do osam stepeni na istoku – priča meteorolog “Weather2umbrella” Đorđe Đurić.

Tolika je temperatura najavljena i u četvrtak kada na očekuje sunčan dan u većem delu zemlje. Onda u petak sledi blagi porast na devet stepeni, a potom pravi prolećni vikend.

– Vikend će biti sunčan i izuzetno topao. U subotu se očekuje oko 10, a u nedelju do 15 stepeni. Ponedeljak će biti još topliji i tada se očekuje čak 16 stepeni – kaže Đurić.

Na sajtu RHMZ-a najviše dnevne temperature se razlikuju za nekoliko stepeni što možete videti na grafikonu. Međutim, jedno je sigurno – pred nama je vikend kao stvoren za odmor i šetnju u prirodi.

Skijaši, poručuje Đurić, ipak ne treba da brinu, jer će na planinama ostati dovoljno snega za skijanje sve do marta.

Od sredine sledeće nedelje stižu nam ponovo hladniji dani, ali bez ekstremne zime. Temperatura će se kretati oko četiri, pet stepeni, najavljuje on.

Dijaspora.news/(Kurir.rs/Telegraf Foto: Beta/Nenad Prelić)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top