All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Stamena (24) ukrala 250 evra iz CRKVE: Tražili su je dvije godine, a onda je sama DOLIJALA

Policijski inspektori uhapsili su srpsku državljanku Stamenu Šćepanović (24) iz Trstenika, rodom sa Kosova, koja je prije dvije godine iz kotorske starogradske crkve Svetog Nikole ukrala 250 evra.

Djevojka je u ljeto 2015. godine, kako se sumnja, ukrala iz crkve novac koji je bio u dijelu gdje se prodaju crkveni suveniri i svijeće. Nakon prijave, kotorska policija je odmah identifikovala, ali je Šćepanovićka uspjela da napusti Crnu Goru.

Za njom je bila raspisna potjernica, ali je Stamena uspijevala da izmakne potjeri. Ipak, kada je mislila da se to krivično djelo “zaboravilo”, Šćepanovićka je pokušala da uđe u Crnu Goru.

Ona je identifikovana kontrolom dokumenata na jednom od graničnih prelaza, dok je pokušavala redovnom autobuskom linijom da dođe do Crnogorskog primorja.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Nju su policijski službenici odmah uhapsili, te je sprovedena sudiji za istragu kotorskog osnovnog suda. Kotorski tužilac je još ranije protiv Šćepanovićke podnio optužni predlog, po kome je i zahtijevano da se ona pritvori.

Pavićević ju je, kako saznajemo, u prisustvu branioca saslušao, te joj odredio pritvor do 30 dana.Šćepanović je upućena u spuški istražni zatvor, prenio je Bokanews.

izvor

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top