All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

Srpska studentkinja u Americi: Evo kako je našla smeštaj i sa kojim situacijama se suočavala (VIDEO)

Ono o čemu maštaju mnogi studenti ili budući studenti u Srbiji je odlazak na studije u Ameriku. Možda ovo nekima deluje kao nedostižan san, ali nije baš tako. Putem programa “Work and Travel” ovaj san postaje ostvariv. Dovoljna je želja, malo truda i to da student ispunjava bazične uslove ovog programa pa da “američki san” postane stvarnost.

Marija Maša Dimić je jedna od onih koja je ovaj san ostvarila. Ona je bila na studijskom i radnom boravku u Americi, a znajući da su sve informacije o tome, svima koji se spremaju na isti poduhvat, dragocene i dobrodošle, ona je rešila da podeli svoje iskustvo.

Marija na svom Jutjub kanalu “Mašin dnevnik”, u videu otkriva kako je ona rešavala u Americi pitanje smeštaja. Kada već sve završite, dobijete vizu i svu potrebnu dokumentaciju i počnete pripreme za put, preostaje da rezervišete smeštaj. Da li je to lako i koliko je smeštaj zaista onakav kakvim vam ga opisuju dok ga rezervišete pre dolaska, koliko novca će biti potrebno da se izdvoji, šta ukoliko je smeštaj loš a cimeri neuredni?

Odgovore na ova pitanja, kao i druge dileme u vezi smeštaja tokom studijskog boravka u Americi, Maša daje iz svog iskustva u ovom videu:

dijaspora.news/nasiusvetu.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top