All for Joomla All for Webmasters
STARS

SRPSKA GLUMICA UPOZNALA NEMCA NA PUTU ZA MONGOLIJU: Verili se na Siciliji, venčali u AVIONU, u Sabornoj crkvi molitvu im čitali na nemačkom, a danas joj MNOGE Srpkinje ZAVIDE (FOTO)

Glumica Vjera Mujović pre četiri godine udala se za nemačkog lekara Štefana Prajsa. Imali su dve svadbene ceremonije, i to vrlo nesvakidašnje.

Vjera je Štefana upoznala u avionu, na letu za Mongoliju. Nakon nekoliko meseci veze verili su se na Siciliji, a kada je došlo vreme da se venčaju odlučili su da to učine na istom mestu gde su se i upoznali – u avionu. Ceremonija venčanja organizovana je na letu Beograd-Istanbul, na Đurđevdan 2015. godine, u prisustvu kumova i najbližih članova porodice.

Nakon toga, organizovali su i crkveno venčanje u Beogradu.
I ono je zbog jedne stvari bilo neobično – budući da je Štefan Nemac, u Sabornoj crkvi molitve su čitane i na srpskom i na nemačkom jeziku.

Vjera ne voli da se sa suprugom eksponira u javnosti, te nemamo često priliku da ih vidimo zajedno. Kako je svojevremeno istakla u jednom intervjuu on se pretežno bavi istraživačkim radom što im dozvoljava da putuju po svetu i često menjaju destinacije.

 

dijaspora.news/kurir.rs/blic/foto printscreen

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top