All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

SRBIN UBIJEN U BERLINU: Ugostitelj krenuo iz restorana kući kada ga je napadač presreo i izbo!

Ugostitelj Dragan K. (63) ubijen je u ponedeljak uveče u neposrednoj blizini svog restorana u naselju Špandau u Berlinu, kada ga je nepoznati napadač izbo nožem.

Lokalni mediji su preneli da se zločin dogodio u trenutku kada je Dragan krenuo iz restorana ka svojoj kući, a neposrednih svedoka ubistva nije bilo. Leš na ulici primetili su prolaznici, kako se pretpostavlja, nekoliko sati posle zločina. Ubrzo su na mesto zločina izašli policija i hitna pomoć, koja je nesrećnog čoveka satima pokušavala bezuspešno da reanimira.

– Policija i tužilaštvo pozvali su građane da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o zločinu, odmah prijave. Trenutno, policija pokušava da utvrdi motiv ovog zločina, pa se saslušavaju Draganovi rođaci, prijatelji i poslovni partneri – navedeno je u nemačkim medijima.

 

Istražitelji nisu istupali u javnosti sa do sad okrivenim detaljima kako ne bi ometali istragu, dok su lokalni mediji objavili da Dragan K. nije imao policijski dosije.

 

– Policija proverava i sve okolne stanare kako bi ispitala mogućnost da u komšiluku žrtve živi neko problematičan ko bi mogao da bude odgovoran za zločin – navode mediji.

Na mestu zločina rođaci i prijatelji ubijenog od ponedeljka ostavljaju cveće i pale sveće.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top