All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Špansku misicu spasavaju srpski lekari, vodi važnu životnu bitku: Najbolji tim hirurga će pokušati da lepotici sačuva nogu

Nekadašnja misica Marbelje Špankinja Olac Bilbao Gonzales (20), koja je teško povređena u eksploziji automobila u Zemunu, čeka sa nestrpljenjem operaciju noge na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, koju bi danas trebalo da izvrši tim najboljih srpskih lekara!

Uprkos tome što je Olac prvobitno tražila da napusti Srbiju i medicinsku pomoć potraži u rodnoj Španiji, ona se ipak predomislila i poverenje ukazala srpskim hirurzima.

– Olac je u sredu prebačena iz KBC “Zemun” na VMA. Nimalo nije klonula duhom, iako ima ozbiljnu povredu kolena i dela potkolenice. Svesna je da je ovo njena životna bitka koju mora da dobije i s nestrpljenjem čeka operaciju. Posle dodatne dijagnostike na VMA, lekari su odbacili amputaciju noge kao jedino rešenje i odlučili da urade rekonstrukciju – kaže izvor za Alo i navodi da joj predstoje operacija i dug oporavak.

Olac se prepustila iskustvu srpskih hirurga da joj spasu nogu Foto: Instagram.com/chcaniggia

– Hirurška intervencija u vidu rekonstrukcije neće biti nimalo laka, a najbolji tim srpskih lekara spreman je da misici spase nogu. Devojka se smirila posle prvobitnog šoka zbog situacije u kojoj se našla. Na VMA ima najbolju moguću negu i svasna je da zbog ozbiljnosti povrede mora da bude jaka. Ona uopšte ne pominje odlazak iz Srbije. U Beogradu će ostati najmanje mesec dana, dok se njeno stanje ne stabilizuje. Veruje srpskim lekarima i nema posebne zahteve od medicinskog osoblja – zaključio je izvor.

Devojka čeka na operaciju Foto: Facebook/Olatz Bilbao

Bivša mis Marbelje povređena je u noći između 10. i 11. avgusta u eksploziji na Novoj Galenici, a bomba je podmetnuta pod automobil  Strahinje Stojanovića (28), koji je, navodno, u trenutku nesreće otišao do kuće po telefon koji je zaboravio.

Sumnja se da je Stojanović bio blizak sa Šaranovićima, koji su ubijeni tokom kriminalnih obračuna i čija je porodica od 2009. u sukobu s klanom Luke Bojovića. Paja Stojanović, otac napadnutog Strahinje Stojanovića, ubijen je 2015. u Zemunu s nekoliko hitaca.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top