All for Joomla All for Webmasters
Srbija

ŠPANSKA MISICA PUŠTENA NA KUĆNO LEČENJE U eksploziji u Beogradu umalo ostala bez nogu, a sada kaže: Ponovo sam rođena

Devojka koja je prošlog meseca povređena u eksploziji automobila u Zemunu, Olac Bilbao Gonzales (20), poznata kao mis Marbelje za 2014. godinu, u petak 7. septembra otpuštena je na kućno lečenje jer je njeno opšte stanje dobro.

Kako bi se zahvalila stručnjacima sa Vojno-medicinske akademije, ona je objavila fotografije kako sada izgleda i ispod njih napisala potresne reči.

– Šta mi je dalo život i šta me drži u životu – piše u opisu fotke na kojoj je vidimo sa majkom kako leži na bolničkom krevetu.

Devojčine noge i dalje su u zavojima, ali najgore za nju je prošlo.

– Pre mesec dana sam ponovo rođena, a ne mogu biti više zahvalna zbog svega. Želim da zahvalim fantastičnom timu profesionalaca koji su spasli moj život, moje noge. Ništa drugo me ne zanima do porodica, prijatelji i zdravlje. Zahvaljujem se životu što mi je poslao ovu lekciju, blagoslovena sam – napisala je ispod druge slike.

Španska misica je došla u Srbiju da sa dečkom proslavi rođendan, ali umalo da tragično završi nakon eksplozije automobilaFOTO: INSTAGRAM
Španska misica je došla u Srbiju da sa dečkom proslavi rođendan, ali umalo da tragično završi nakon eksplozije automobila

Povređena devojka skoro mesec dana vodila je zajedno sa lekarima životnu bitku iz koje je izašla kao pobednik.

– Pacijentkinja je u dobrom opštem stanju otpuštena na kućno lečenje. Lečenje u našoj zdravstvenoj ustanovi dobro je podnela. Nije bilo nikakvih problema tokom njenog oporavka – navode za “Blic” u VMA.

  • 11. avgusta eksplodirao je automobil u kom se nalazila devojka iz Španije20 godina ima povređena misica28 dana bila je u bolnici2014. godine proglašena je za najlepšu devojku Marbelje

Za devojku iz Marbelje rođendansko putovanje u Srbiju – 20. rođendan proslavila je 2. avgusta – umalo se kobno završilo kada je automobil njenog momka Strahinje Stojanovića (28) 11. avgusta odleteo u vazduh u zemunskom naselju Galenika. Manje od 24 sata ranije španska misica je, kako saznajemo, stigla u Srbiju. Olac Bilbao Gonzales odrasla je u pomenutoj španskoj luci, inače dobro poznatom letovalištu u kojem su se krili brojni balkanski kriminalci. Skrovište su u Marbelji tražili, između ostalih, i Darko Šarić, Luka Bojović, Rodoljub Radulović zvani Miša Banana, kao i Željko Maksimović Maka.

 Inače, dosadašnja istraga je pokazala da je Olac bila kolateralna šteta u ratu kriminalnih klanova povezenih sa Lukom Bojovićem, čiji je i advokat Dragoslav – Miša Ognjanović nedavno ubijen. Tog dana bila je u društvu sa Strahinjom Stojanovićem, koji je navodno bio blizak sa kriminalnom grupom Slobodana Šaranovića, a pojavio se i kao svedok na suđenju za ubistvo brata Luke Bojovića, Nikole i Miloša Vidakovića, svog kuma. Ona se nalazila u automobilu kada se bomba aktivirala. Vozilo je izgorelo. Misica je uspela da se izvuče.

Prijateljica sa porodicom argentinskog fudbalera

Olac Bilbao Gonzales (20) najbolja je drugarica Šarlote Kaniđe, ćerke bivšeg argetinskog fudbalera Klaudija Kaniđe i Marine Nanis. Kako pišu strani mediji, Šarlot i Olac se druže od malena, a Šarlotina majka Marina je u jednom intervjuu istakla da Olac gleda kao ćerku. Olac je Šarlotina najbolja prijateljica od njihove treće godine, tako da mi je Olac kao usvojena ćerka. Ona mene zove mama, a ja nju oslovljavam ćerkom – navela je Marina. Olac se od malena bavi manekenstvom, a 2014. godine je pobedila na izboru za mis Marbelje. Obožava putovanja i živi nomadskim životom. Na jednom mestu se ne zadržava duže od 15 dana.

(dijaspora.news/blic.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top