All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

ŠOKANTNO! Policajka bila u autu sa ubijenim Kotoraninom, uzela njegov pištolj i bacila ga!

Ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo je da se u trenutku napada na Davorina Baltića, koji se dovodi u vezu sa crnogorskim “kavačkim klanom”, u njegovim kolima nalazila službenica policije.

MUP je potvrdio i navode da je ona uklonila Baltićev pištolj posle njegovog ubistva

.

 

FOTO: MARINA LOPIČIĆ

“Protiv policijske službenice M. N., koja je bila u društvu ubijenog Davorina Baltića, po nalogu nadležnog tužioca podneta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivično delo ometanje pravde, tako što je uklonila pištolj Baltića nakon njegovog ubistva, a koji je policija tokom uviđaja pronašla”, naveo je MUP u odgovoru N1.

Protiv policijske službenice M. N. pokrenut je disciplinski postupak i ona je suspendovana sa posla, dodalo je Odeljenje MUP-a za medije i komunikacije.

FOTO: MARINA LOPIČIĆ

Mediji su ranije danas objavili da je u kolima sa Baltićem bila kuma njegove supruge, policajka M. N. koja je u vreme napada bila na dužnosti.

Prema njihovim navodima, Baltić je te večeri oko ponoći povezao M. N. i dovezao je do zgrade u kojoj je živeo, kako bi čestitala Novu godinu njegovoj porodici.

FOTO: NEBOJŠA MANDIĆ/ILUSTRACIJA

Kada je krenuo da se uparkira, na prilasku garaži, iz mraka su izletela dvojica napadača i osula paljbu. Ispaljeno je oko 60 metaka.

Baltić, koji je inače imao meru potrage, sa više hitaca je pogođen i preminuo je na licu mesta, dok je policajka ostala nepovređena.

Sukob škaljarskog i kavačkog klana

Škaljarski i kavački klan i njihovi međusubni sukobi punili su strane crne hronike, koji su do sada su odneli čak 24 života.

A malo je poznato da su oni nekada sarađivali zajedno, sve do jednog dođaja iz 2013. godine.

Podelio ih je, pre pet godina, nestanak 200 kilograma kokaina u španskom gradu Valensija nakon čega su počele da padaju glave i s jedne i s druge strane.

Kavčani su iz Kavača, malog mesta pored Kotora, a pretpostavlja se da ih vode Slobodan Kašćelan i Radoje Zvicer.

 

(ijaspora.news/Kurir.rs/N1)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top