All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

ŠOKANTNI DETALJI UBISTVA BOSANCA U BEČU: Čečenska mafija brutalno likvidirala Igora Z. (26)!

Bečka policija sumnja da ubistvo Igora Z. (26), Austrijanca, poreklom iz BiH, koji je upucan u Beču, ima veze sa nedavnim hapšenjem pripadnika čečenske mafije.

Naime policija je najpre saopštila da je motiv ubistva mladića sukob zbog devojke i ljubomora, međutim tokom istrage došli su do šokantnih saznanja. Policija povezuje likvidaciju Igora Z. sa hapšenjem 22 čečenska mafijaša u februaru zbog ilegalnog posedovanja naoružanja.

Osumnjičenog za ubistvo, Škejzena D. (27), poreklom sa Kosova, u direktnu vezu sa pripadnicima mafije dovodi to što se u zgradu policije dovezao “folksvagen tuaregom”, koji je registrovan na austrijskog ugostitelja (559, koji je nedavno proglasio bankrot.

Taj ugostitelj je pre samo 15 dana prijavio da ga reketiraju, a oružje uhapšenih Čečenima pronađeno upravo u blizini njegovog lokala.

Iako je prvo objavljeno da je osumnjičeni Škejzen D. bio sam kada je ubio Igora Z., policija je na osnovu izjava svedoka utvrdila da je imao saučesnike i traga za još četvoricom osumnjičenih. Neki austrijski mediji spekulišu da ubistvo ima veze i sa novcem koji je mafija uzimala od reketa, iako to još ne mogu dovesti u direktnu vezu.

Ono što je sigurno, jeste da je Škejzen D. radio kao izbacivač u čečenskom noćnom klubu u Beču. Osumnjičen je da je Igora Z. ubio hicem u glavui spred bečkog kafića “Blanko” u nedelju, na Vaskrs. Mladić iz BiH je preminuo na licu mesta.

Kako su javili austrijski mediji, policiji je u nedjelju oko 15 sati prijavljeno da je ispred kafića “Blanko” došlo do obračuna dvojice muškaraca, a kada je patrola stigla na mesto događaja, zatekla je 26-godišnjaka sa prostrelnom ranom glave, kom nije bilo pomoći. Škejzen D. se sam predao policiji i priznao ubistvo.

“Napravio sam s…nje”, navodno je rekao policajcima, priznavši zločin. “On me udario pesnicom. Prvo sam pokušao da ga poprskam suzavcem, ali sam promašio. zatim sam pokušao da ga udarim svojim pištoljem. U tom trenutku pištolj je opalio i metak je pogodio Igora u glavu”, prenose mediji izjavu Škejzena policiji.

(Dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top