All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

ŠOKANTAN OBRT! BRITANKA SAMA SKOČILA SA KRUZERA U JADRAN: Majka vlasnika norveškog broda tvrdi da su zbog te “glupače” izgubili 600.000 dolara! (VIDEO)

Majka vlasnika kruzera “Norveška zvezda” tvrdi da je britanska stuardesa Kej Longstaf (46) sama skočila u Jadransko more i da nije tačno da je pala , jer je to nemoguće.
“Nije ona pala. Skočila je”, rekla je 83-godišnja neimenovana gospođa. Kaže da je “iznerviralo” što se kompanija nepravedno krivi za slučaj dodajući da ih je taj incident skupo koštao.

“Ta glupača je koštala kompaniju 600.000 dolara. Razgovarala sam sa sinom Endruom Stjuartom tokom ručka i rekoa je da je lažna vest. Rekao je da nije mogla da padne. Morate da preduzmete određene korake da biste se prebacili preko ograde. Rekao mi je da je skočila u vodu”, tvrdi ona.

Podsetimo, Kej je pala sa 20 metara visine u more gde je provela celu noć, odnosno 10 sati.

Navodno je pre nesrećnog događaja pila ceo dan, a za HRT je izjavila da je sa broda slučajno pala. Članovi posade su na društvenim mrežama napisali da nije baš moguće da je uspela da padne sa sedmog sprata palube.

“Nije pala, skočila je. Drama se dogodila u mojoj smeni. Sretao sam je tokom cele nedelje i pričao sa njom više puta. Sve to vreme svađala se sa svojim dečkom”, napisao je Danijel Panč na Fejsbuku, a preneo je Dejli mejl.

Insinuacije članova posade da je stjuardesa bila u alkoholisanom stanju, da je na palubi ostavila svoju torbicu i pasoš i zapravo skočila potvrdio je i Kejin bivši dečko, 46-godišnji Luk Hopkins, koji je izjavio da ona ima problematičnu prošlost.

Drugi putnici, pak, tvrde da se Britanka svađala sa svojim sadašnjim dečkom pre nego što je završila u moru.

U toku je istraga incidenta, a Longstafova se trenutno nalazi u Veneciji. Pre odlaska u Italiju, britanska stjuardesa je određeno vreme provela na posmatranju u pulskoj bolnici na zatvorenom odeljenju psihijatrije.

 

dijaspora.news/Kurir.rs/Dejli mejl

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top