All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

ŠOKANTAN EPILOG Zoran Marjanović priznao u zatvoru: Lično sam ubio Jelenu!

Zoran Marjanović je priznao ubistvo supruge Jelene Marjanović!

On je zločin priznao inspektoru koji je ubačen u njegovu ćeliju.

Naime, iskusni operativac je tokom boravka u ćeliji uspešno glumio uhapšenog kriminalca i tako je zadobio Zoranovo poverenje, da bi u jednom trenutku Zoran priznao i do detalja ispričao kako je izvršio gnusni zločin.

Policijski inspektor je bio ozvučen i Zoranov iskaz je snimljen, ali taj dokaz ne može da se koristi na sudu. Ipak, on je potvrda da je s pravom uhapšen kao glavni osumnjičeni za Jelenino ubistvo, navodi izvor iz policije.

Zoran Marjanović, osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Marjanović, je krajem novembra prebačen iz jedne pritvorske jedinice u drugu.

U pitanju je redovna procedura pritvorenika da se posle više od mesec dana prebace u novu ćeliju. Marjanović nije pravio nikakve probleme i tada je smešten je sa još trojicom pritvorenika, koji javnosti nisu poznati, a od kojih je jedan bio operativac policije.

Marjanović je posle dva meseca odvojen od Marka Nikolića i još dvojice sa kojima se svakako dobro slagao. Protiv Nikolića je podignuta optužnica za svirepo ubistvo supruge Maje i sina Mihaila.

Ukoliko tužilaštvo u periodu od šest meseci od pokretanja istrage ne podigne optužnicu, za šta rok ističe 15. marta, Marjanović će biti pušten na slobodu

Zorana inače redovno posećuju advokati, koji ga obevaštavaju o toku istrage i daljim planovima odbrane. Sin Uroš i otac Vladimir poslednji put su posetili Zorana na krsnu slavu Đurđic, a pre toga u poseti mu je bila i ćerka Jana. Njihov susret bio je izuzetno emotivan, a Zoran stalno priča o Jani i o tome kako mu nedostaje.

Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra u svojoj kući u Borči, samo dan nakon što je napustio rijaliti šou „Zadruga”. Protiv njega je pokrenuta istraga za teško ubistvo supruge Jelene i on je za sada jedini osumnjičeni.
Zoran zvanično sve vreme negira umešanost u ubistvo. I dalje zvanično se drži priče da je tog 2. aprila otišao na nasip sa Jelenom i njihovom ćerkom Janom da bi Jelena džogirala.

Prema njegovim rečima, Jelena mu se u jednom trenutku izgubila iz vida i on više nije mogao da je nađe, pa je organizovao potragu misleći da ju je neko oteo. Međutim, Jelena nije bila žrtva otmice, već je njeno telo nađeno sutradan u kanalu na tom istom nasipu.

(dijaspora.news/Informer)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top