All for Joomla All for Webmasters
Srbija

ŠOK OTKRIĆE U ISTRAZI SAČEKUŠE U JAGODINI: Advokata Nemanju (26) pomešali sa kriminalcem koji ima isti auto i živi u istoj zgradi?!

Stojanović likvidiran sa četiri hica kad se vraćao kući iz grada. Moguće je da je prava meta bio mladić koji živi u istoj zgradi i koji vozi isti automobil kao nesrećni advokat
JAGODINA – Nemanja Stojanović (26), advokat pripravnik iz Jagodine, sin uglednog jagodinskog advokata Miroslava Mikija Stojanovića, ubijen je u noći između utorka i srede u sačekuši ispred zgrade u kojoj je živeo u Ulici braće Direk u Jagodini.

Prema prvim informacijama, nepoznati napadač sačekao je Stojanovića sakriven u ulazu višespratnice i u njega ispalio četiri metka.

– Likvidacija se desila oko 2.45. Ubica je Stojanoviću ispalio dva metka u stomak, a sa dva ga je overio u glavu. Nakon toga je pobegao u nepoznatom pravcu – kaže naš izvor i dodaje da zgrada ispred koje se desilo ubistvo, kao ni okolne zgrade, nema video-nadzor.

 

– Očevidaca nema jer su komšije shvatile da se nešto dešava kada su čule pucnje, koji su ih trgli iz sna. Nakon toga su videli mladića u lokvi krvi kako leži ispred zgrade i pozvali su Hitnu pomoć i policiju – ispričao je izvor.

Nikom se nije zamerio

Motiv brutalne likvidacije mladog advokata zasad je nejasan, a u Jagodini su počele da kruže dve priče.

 

– Prema jednoj, Nemanja je ubijen greškom, jer u njegovoj zgradi navodno stanuje mladić koji se bavi kriminalom i vozi isti „audi“ kao Stojanović. Prema drugoj, koja je manje verovatna, Nemanjino ubistvo navodno je opomena njegovom ocu – kaže naš sagovornik.

Prijatelji i kolege ubijenog advokata za njega imaju samo reči hvale i kažu da on nije imao probleme ni sa kim.

– Ne znam šta bi mogao da bude razlog da bilo ko ubije tog mladića. Čuo sam da je te kobne večeri bio u centru grada s prijateljima i da je ubijen kada se vraćao kući. Bio je dobar dečko, nikad se nikom nije zamerio. Studirao je u Kragujevcu, nije imao poroke i ne vidim da je bilo kome mogao da se zameri – priča jedan poznanik.

Mladi Stojanović je poslednje dve godine bio pripravnik kod oca u advokatskoj kancelariji.

Protest advokata

– Uvek je bio nasmejan. Nije se žalio da ima ikakvih problema. Bio je očev ponos i ne znam kako će on ovo da preživi. S Miroslavom se nisam čuo jer ne znam ni šta bih mu rekao. Nema reči utehe – rekao je jedan advokat.

Advokati i sudije iz Pomoravskog okruga juče su organizovali protest ispred suda, a danas će u znak žalosti obustaviti rad.

Tuga

PLANIRAO BRAK

Poznanici porodice Stojanović kažu da je Nemanja planirao da se uskoro ženi.

– Nemanja je živeo sam u stanu u zgradi u Ulici braće Direk. Taj stan mu je kupio otac. Njihova advokatska kancelarija nalazi se nedaleko od Nemanjinog stana. Imao je devojku, s kojom je planirao brak – rekao je poznanik porodice.

Bizarne poruke na Fejsbuku

NEKO SLAVIO UBISTVO MLADIĆA?!

Portal Infocentrala objavio je juče na svom sajtu bizarne poruke koje su dobili od jednog čitaoca.

– Danas je divan dan, nekako čistiji, slobodniji, opušteniji, a ja inspirisana i totalno romantična – piše u jednoj poruci uz tekst o likvidaciji jagodinskog advokata.

U drugoj poruci koja je stigla sa istog profila piše: „Ne, nije mi žao i ne govorite u moje ime da sam u šoku. Izveštavajte i ne opisujte kako se ko oseća. Da li vam je to jasno?!“ Ova poruka poslata je kao negodovanje zbog teksta u kome piše da je Jagodina u šoku zbog ubistva advokata.

(Dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top