All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

SMOTANI LOPOV: Uhapšen Srbin zbog teške krađe ispred policijske stanice u Trstu!

U petak popodne, policija u Trstu privela je državljanina Srbije M.S (33), koji je osumnjičen za krivično delo teška krađa.

U saopštenju italijanske policije, navedeno je da je M.S (33) ukrao odeću u prodavnici Upim u Trstu, koju je sakrio u torbi. Jedan od radnika obezbeđenja primetio je da je M.S (33) ukrao odeću, i kada se udaljio iz prodavnice sa ukradenom robom u torbi, krenula je za njim da ga prati.

U saopštenju stoji da je M.S (33) svoj auto parkirao u ulici Teatro Romano u Trstu, preko puta policijske stanice. Radnik obezbeđenja koji ga je pratio, kada je video da je lopov stao i naslonio torbu na haubu auta koji je bio na parkingu, prešao je preko puta i alarmirao četvoricu policajaca koji su stajali na ulazu policijske stanice. Policija je odmah reagovala i blokirala lopova.

Nakon pretresa torbe policija je našla ukradenu robu koju je Srbin ukrao iz Upima. Prilikom pretresa vozila, u gepeku nađena je roba koja je pokradena iz drugih prodavnica, jedan koverat, jedna hermetički zatvorena kutija, i alat koji je koristio za onesposobljavanje uređaja anti-krađe.

Policija je državljanina Srbije M.S (33) privela i protiv njega je podneta krivična prijava za krivično delo teška krađa, a njegov auto je oduzet.

(Dijaspora.news/tpk.news)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top