All for Joomla All for Webmasters
Srbija

SKUPLJE NEGO U CENTRU BEČA: Srbin je naručio KAFU i VODU na AERODROMU, pa se se ŠLOGIRAO kad mu je stigao RAČUN! I VI ĆETE! (FOTO)

U poslednje vreme, svedoci smo sve većih računa koji se na određenim mestima izdaju za običnu kafu, sok ili vodu. Građani kače račune na društvene mreže jer su zapanjeni, a mi vam prenosimo najnoviji “šok” jednog sugrađana.

Čovek je nedavno odlučio da popije dupli espresso i vodu pred put. On je bio u društvu pa je naručio još jednu kafu i vodu, ali je račun i dalje veliki kada se uzme u obzir da su naručili “najosnovije”.

 

 

FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

 

Naime, na računu se vidi da su ga dva dupla Espressa i dve flašice vode koštale ukupno 1.140 dinara što je složili su se mnogi na društvenim mrežama, papreno.

 

Podsećamo, jedan Beograđanin je nedavno želeo da se rashladi kiselom vodom na Adi Ciganliji, a platio je, kao da ju je, u najmanju ruku, naručio na Azurnoj obali. Za 0.75 litara kisele vode on je morao da plati čak 345 dinara.

 

View image on Twitter

Beskrupulozan@MilosAJovanovic

Fotku mi poslali u inbox, Ada Ciganlija.

 

U marketima ili diskontima ista flaša kisele vode košta čitavih 64 dinara, pa je za jednu na Adi, mogao da kupi pet flaša u slobodnoj prodaji.

(dijaspora.news/espreso.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top