All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

SKANDAL! Zašto Darmanović ne reaguje? Evo ČIJA JE ĆERKA Mirna koja bi ZAPALILA HRAM i vjernike

“Mirna Nikčević je ćerka Olge Nikčević, šefice Centra za zaštitu potrošača sa kojom je upravo ministar Darmanović svojevremeno živio , sumnjamo da se možda baš u tom odnosu nalazi uzrok izostanka adekvatnog odgovora, odnosno sankcija prema gospođi Mirni Nikčević”, saopšteno je danas iz političke partije Prava Crna Gora.

Prava Crna Gora najoštrije osuđuje skandalozne stavove savjetnice u ambasadi Crne Gore u Turskoj, Mirne Nikčević. Osim huškačkih izjava i pozivanja na spaljivanje vjernika u Hramu, pomenuta gospođa Nikčević je, umjesto povlačenja svojih riječi i izvinjenja cjelokupnoj javnosti, a ne samo vjernicima – nastavila svoj Fejsbuk pir.

Imajući u vidu da je javnost od MIP-a dobila samo informaciju da će gospođa Nikčević snositi posledice, ali ne i kakve, Prava Crna Gora poziva ministra Darmanovića da se u ovaj slučaj umiješa i reaguje onako kako i priliči osobi koja se nalazi na čelu Ministarstva pod čijom jurisdikcijom se nalazi osoba koja bi, kako reče, ”spaljivala vjernike”.

Istovremeno, znajući da je gospođa Mirna Nikčević ćerka Olge Nikčević, šefice Centra za zaštitu potrošača sa kojom je upravo ministar Darmanović svojevremeno živio , sumnjamo da se možda baš u tom odnosu nalazi uzrok izostanka adekvatnog odgovora, odnosno sankcija prema gospođi Mirni Nikčević.

Najzad, još jednom pozivamo gospodina Darmanovića da prekine s nepotističkom praksom žmurenja na ispade porodično-partijski podobnih kadrova, te da na ovom primjeru pokaže da makar ima želju da MIP dovede u red.

Podsjećamo, nakon skandaloznih izjava prve savjetnice u Ambasadi Crne Gore u Ankari – Mirne Nikčević, iznesenih prije dva dana na društvenoj mreži Fejsbuk u diskusiji o Trojičindanskom saboru, koji je 15. juna održan ispred Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici, prva savjetnica ambasadora Branka Milića ni juče nije posustajala, a takođe je dobila i podršku porodice.

Ne samo da se prva savjetnica u crnogorskoj ambasadi u Turskoj, Mirna Nikčević, nije pokajala, niti izvinila hiljadama pravoslavnih vjernika u Crnoj Gori, koje je “počastila” najbrutalnijim i najprimitivnijim uvredama, već danas, nakon što je skandal dobio regionalne razmjere, nastavlja “pohod” na svom FB nalogu, i to uz punu podršku svog “Tate” kojom se javno pohvalila.

Ministarstvo vanjskih poslova ogradilo se od stavova koje je Mirna Nikčević, prva savjetnica u Ambasadi Crne Gore u Ankari, iznijela na Fejsbuku u diskusiji o Trojičindanskom saboru, koji je 15. juna održan ispred Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici.Ne precizirajući kakve, najavili su i da će preduzeti određene mjere zbog ponašanja Nikčević.

 

 

Ne samo da MIP nije uticao na “ponašanje” svoje službenice, već objave na njenom FB nalogu ukazuju da je upravo suprotno. Mirna je javno objavila poruku podrške svog “Tate” koji kaže da svi pravi Crnogorci misle kao ona”

“Pročitao sam u Vijestima, sve je ŽIVA ISTINA, nemaš se ti kome izvinjavati, samo je škakljivo zbog posla, jer se tu vagaju riječi. Svi pravi Crnogorci tako misle i svi ćete podržati. To je moje mišljenje. Ljubim te i u svemu te podržavam. Tata.”

 

 

Šokantno ponašanje žene koja predstavlja zvaničnu Crnu Goru, nakon njenog produženog i još žešćeg vrijeđanja i govora mržnje na svom FB nalogu, s pravom otvara pitanje – da li ona ima prećutnu dozvolu, ili ćak podršku svog poslodavca? Ukoliko je MIP zaista imao namjeru da spriječi ili sankcioniše ovakvo ponašanje, postoje brzi načini da se to učini.

 

“Nepismena balavurdijo”, jedna je od današnjih objava.

 

 

“Ajde sjašite više. Znam da va boli. Ali mene zabolje još više!”, kategorična je predstavnica crnogorske diplomatije.

“Navalite chetnici. Nismo još na fer izašli, vi nemate šta da dobijete, a ja imam sve i nemam šta da izgubim”, decidna je Nikčević, sugerišući tako da neće snositi nikakve sankcije zbog skandaloznih izjava, uvreda i prijetnji, upućenih vjernicima Mitropolije crnogorsko primorske i njenom sveštenstvu.

U jednoj, takođe današnjoj objavi, Nikčević je podijelila fotografiju muškarca koji “za…avanjem” iscrtava kukasti krst.

 

 

 

Da podsjetimo, Nikčević se na popularnoj društvenoj mreži uključila u diskusiju prijateljice, koja je objavila fotografije sa sabora i prijateljima poželjela mir i ljubav.

Prva savjetnica ambasadora Branka Milića u raspravi je najprije napisala kako je ostala bez teksta i dodala da je bolje što je tako, jer “ne bi bio prijatan”.

Prijateljica je podsjetila na dane kada su, kako je navela, išle zajedno u manastir Dajbabe, nakon čega je uslijedio opširniji odgovor Nikčević, sa elementima koji se mogu okarakterisati kao govor mržnje.

 

 

“Što se tiče Dajbaba, išla sam tamo da se zaj****am sa popovima mrznim… Odluči se, ili si za tekovine liberala ili koljača primitivnih”, navodi se, pored ostalog, u komentaru Nikčević. Potom je dodala da bi “zapalila Sram i sva goveda tamo”.

 

Dijaspora.news/volimpodgoricu.me

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

IZDVAJAMO

To Top