All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

SKANDAL! PRE DVA DANA VOZ JE OVDE RAZNEO DVOJICU LJUDI: Evo kako sada izgleda taj pružni prelaz! DRUŠTVENE MREŽE GORE

Podignuta sigurnosna rampa u trenutku kada prolazi voz i to kroz naseljeno mesto. To je slika sa pružnog prelaza kod Vranjske Banje samo tri dana nakon što se na tom istom mestu desila stravična nesreća u kojoj su živote izgubili Saša Stojanović i Marjan Dimitrijević, radnici vodovoda iz sela Ćukovac kod Vranja.

Na njih je, dok su kolima prelazili prugu, naleteo teretni voz koji ih je gurao 300 metara pre nego što je lokomotiva iskočila iz šina. Navodno, u trenutku kada su svojim opelom pokušali da pređu prugu rampa je bila spuštena.

– Rampa na pružnom prelazu je bila spuštena, a vozač „opela“ je pokušao da prođe između polubranika na putnom prelazu. Međunarodni teretni voz koji saobraća na relaciji Solun-Niš, koji se kretao brzinom od 80 kilometara na sat, naišao je u tom trenutku i udario automobil koji se nalazio na šinama – rekao je sagovornik blizak istrazi.

Vest o njihovoj smrti potresla je Srbiju a reakcije korisnika društvenih mreža na današnji prizor su burne.

“Ovako izgleda spustena rampa dok prolazi voz kroz naseljeno mesto! I to na mestu gde se desila strasna nesreca pre tri dana!!!!”, samo jedan je od komentara uz fotografiju podignute rampe.

 

 

Očevici: Prizor je bio stravičan

 

– Vozu treba najmanje 500-600 metara da se zaustavi. Lokomotiva je gurala ispred sebe „opel vektru“ oko 300 metara, a potom je ispala iz šina. Automobil je od siline udarca potpuno smrskan, na snegu i sedištima vidljivi su tragovi krvi. Jedan od nastradalih je ostao u automobilu, dok je drugi ispao iz vozila – kažu očevici koji su prisustvovali ovoj tragediji.

 

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top