All for Joomla All for Webmasters
Bosna i Hercegovina

SKANDAL: Miroljub Petrović je NAPLJUVAO MRTVE SRPSKE MLADIĆE! (VIDEO)

Miroljub Petrović, samoprozvani doktor nauka, poznat po svojim kontroverznim idejama poput onih da su vakcine štetne, škole “debilne”, a da žene služe za rađanje dece, ovog puta se “zakačio” za Srđana Aleksića, Srbina iz Trebinja koji je život izgubio braneći sugrađanina muslimana, kao i Davida Dragičevića, ubijenog dečka iz Banjaluke, rekavši za njih da su narkomani.

Petrović je za Dragičevića rekao da je “šetao u tri ujutro i ne zna šta mu se desilo, da li su ga ubili, da li se napio, upao u kanalizaciju“, a opisao ga je kao “padavičara sa dredovima”. A onda se prebacio na Srđana Aleksića, za kojeg je rekao da je “narkoman i švercer koji je napao borce Republike Srpske”.

 – Šta ćeš ti bato u tri ujutro na ulici? Na ulici može da bude dežurna policija ili tako nešto, ovi što raznose novine, sad njegov otac optužuje državu da su ubili njegovo dete, a on dete pustio da skita noću. Sad ovi dijabolici, skitnice, izlaze da mitinguju i to je sad kao pravda za tog tipa. A ovaj njegov otac je isto kao otac od onog narkomana i švercera Srđana Aleksića iz Trebinja, što je tamo napao borce Republike Srpske, što je tamo švercovao, napao ih, dobio po tamburi, pao drogiran, i sad je on branio RS i svog prijatelja muslimana. Ne bi me iznenadilo da sad i po tom narkomanu iz Banjaluke daju ulicama ime. Ne bi taj momak bio takav da mu je otac normalan, ali taj otac je mučenik koji je verovatno odrastao u komunizmu ili šta već, ja ga sažaljevam – rekao je Petrović.

Trebinjca Srđana Aleksića  su na smrt pretukli pripadnici Vojske Republike Srpske dok je od batinanja branio svog sugrađanina, Bošnjaka Alena Glavovića. Aleksić je u januaru 1993. uspeo da odbrani Alena Glavovića koga su četvorica naoružanih uniformisanih pripadnika Vojske Republike Srpske na silu izveli iz kafića i počeli da tuku kundacima. On je krenuo za njima i povikao da puste Alena, nakon čega su se ubice usmerile ka njemu i kundacima ga pretukli. Od povreda je pao u komu, a zatim, šest dana kasnije, 27. januara 1993. godine, podlegao povredama.

David Dragičević, mladić iz Banje Luke pronađen je mrtav 24. marta na ušću rečice Crkvine u Vrbas u tom gradu. Smrt Davida Dragičevića (21) slučaj je koji je doveo do najmasovnijih protesta u RS-u.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top