All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Škaljarski klan upao u Viši sud u Beogradu: Kotorani okupirali zgradu u Katanićevoj

Ilija Zec (28), kog su navodno bezbednosne službe Srbije i regiona označile kao glavnog pucača “škaljarskog klana” iz Kotora, juče se pojavio u Višem sudu u Beogradu u pratnji tridesetak mladića

Zec je početkom juna uhapšen u spektakularnoj akciji policije u restoranu “Durmitor”, ali je ubrzo pušten iz pritvora.

Zec je juče došao u sud jer je trebalo da bude saslušan kao svedok u postupku koji se vodi protiv Dalibora Đorića, vlasnika kazina “Havana” Vladimira Popovića Popa, kao i žandarma Vojislava Kostića zbog sumnje da su od vlasnika prodavnice za mobilne telefone iznudili 110.000 evra.

Međutim, kako nije stigao na red, njegovo saslušanje je odloženo za novembar, a Zec je ceo dan strpljivo čekao u holu.

Foto: Telegraf

– Grupa od tridesetak ljudi došla je sa Zecom u sud. Nikakvih problema nije bilo, naprotiv, ponašali su se izuzetno disciplinovano, takoreći kao vojska. Naime, pošto nisu mogli svi da uđu u sudnicu, kad ih je straža zamolila da se pomere i oslobode prolaz za ulazak u sud, svi su se bukvalno bez reči postrojili. Zaposleni su ostali bez reči, nikada do sada nisu videli ovakvu scenu u hodniku – priča sagovornik beogradskih medija.

U policijskoj akciji u “Durmitoru” uhapšen je Miloš Nilović, zvani Runjo, navodno blizak Filipu Koraću, koji je desna ruka Luke Bojovića. Inače, na sledećem suđenju za iznudu u “Havani”, osim Ilije Zeca, trebalo bi da bude saslušan i Marko Perović, koji je takođe uhapšen u “Durmitoru”. On se ranije prezivao Marojević, ali je iz bezbednosnih razloga promenio identitet.

(dijaspora.news/Telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top