All for Joomla All for Webmasters
Sport

Sjajna uvertira za Glazgov, Ivana najbolja na „Srbija openu“

Ivana Španović je pobedila rezultatom 6,92 metra, skokom iz treće serije i izjednačila rekord mitinga. Ona je u prve dve serije prestupila, u četvrtoj je skočila 6,90, u petoj 6,84 metara, a u poslednjoj seriji ponovo 6,90 metara.

„Planirali smo da ovaj takmičarsko-pripremni period pred Evropsko prvenstvo završimo upravo takmičenjem u Beogradu, pred domaćom publikom. Zahvaljujem svima koji su došli da isprate atletiku, čestitam svim učesnicima, a što se tiče mog nastupa i više sam nego zadovoljna svim skokovima koje sam izvela. Bez obzira na ozbiljnost povrede koju sam imala prošle godine drago mi je da sam ponovo na stazi i na nivou na kome treba da budem pred Evropsko prvenstvo“, rekla je Španović.

Miting u Beogradu je poslednja provera Ivane Španović pred početak Evropskog dvoranskog prvenstva, koje će se od 1. do 3. marta održati u Glazgovu.

„Mnogo se radujem pre svega sto ću biti u prilici da se takmičim na Evropskom šampionatu i naravno da se borim za treće uzastopno zlato“, dodala je srpska atletičarka, koja je osvajala titule 2015. godine u Pragu i dve godine kasnije u Beogradu.

Dijaspora.news/Infobrif

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top