All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

SIN BOGATAŠA BRUTALNO PRETUKAO DEVOJKU ZBOG FOTOGRAFIJE NA INSTAGRAMU: Zauzete devojke ne objavljuju slike na kojima se vide grudi (FOTO)

Brazilka Melisa Genc (22) objavila je na svom Instagram profilu fotografije koje su nastale pošto ju je dečko Erik Brec (25) navodno divljački pretukao jer je na društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj joj se nazire dekolte.

Na mučnim snimcima vidi se velika posekotina preko čela, veliku masnicu s leve strane lica i oči zakrvavljene.

Rekla je policiji da ju je bacio na pod, šutirao je u lice i obmotao noge oko njenog vrata.

On je tada navodno iščupao komad njene kose.
Melissa je rekla da neće da sakrije svoju priče, jer nijedna žena ne bi trebalo da se stidi zbog toga što je žrtva nasilja u porodici.

“Ponovo objavljujem ovu fotografiju jer ju je moj bivši dečko obrisao bez mog znanja”, napisala je uz fotografiju zbog koje je pretučena.

“Rekao je da devojke u vezi ne mogu da objavljuju na Instagramu fotografije na kojima se vide grudi”, napisala je.

“Molim sve žene da smognu snage i hrabrosti te da okončaju zlostavljačke veze poput moje poslednje”, dodala je Genc, koja je objavila i zvučni zapis na kojem se može čuti kako joj Brec govori da “ne prihvata muškarca koji je nad njom dominantan”.

Genc, inače studentkinja biologije i genetike na Univerzitetu Južne Floride, i Brec, profesionalni vozač motokrosa i – prema pisanju “O Tempa”, sin milionera i jednog od najbogatijih Brazilaca, vlasnika jednog od tamošnjih vodećih lanaca supermarketa – bili su u vezi tri meseca pre nego što ju je Brec 23. septembra navodno pretukao.

(dijaspora.news/thesun)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top