All for Joomla All for Webmasters
Politika

SERGEJ NEMA GRANICA, OVO JE DNO DNA! Lider PSG brutalno izvređao premijerku, objavio pesmu “Primi ga, Ana”, JAVNOST ZGROŽENA!

Da li ćete pokrenuti proceduru protiv Sergeja Trifunovića zbog homofobije i podrške vređanju premijerke zbog njene seksualne orijentacije? Pročitajte članove 6, 4 i 2 svog statuta, napisao je jedan tviteraš pokretu

Glumac i lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović, posle niza skandala koje izaziva svojim neprimerenim rečnikom i vređanjem što na društvenim mrežama, što u svojim javnim nastupima, opet je prešao granicu i brutalno uvredio predsednicu Vlade Anu Brnabić.

Foto:Profimedia

Trifunović je na svom Tviteru podelio video-snimak u kojem navijači pevaju pesmu premijerki, a čije reči glase “Zatrudni, nije tvoje – primi ga, Ana Brnaba”. Ovaj Trifunovićev post osudili su mnogi tviteraši, a jedan od njih je zatražio i kaznu za predsednika Pokreta slobodnih građana, pozivajući se na članove Statuta PSG.

Mnogo zla

– Zdravo PSG, da li ćete pokrenuti proceduru protiv Sergeja Trifunovića zbog homofobije i podrške vređanju premijerke zbog njene seksualne orijentacije? Da vam olakšam, pročitajte članove 6, 4 i 2 svog statuta – napisao je jedan tviteraš. Ni drugi nisu bili bolje raspoloženi kada je Trifunovićevo vređanje u pitanju, pa su konstatovali da mu je “non-stop žurka u glavi, koju prave podstanari”, da je “bolestan čovek”, “da mu nema pomoći”, kao i da je u njemu “mnogo zla”.

Analitičar Bojan Klačar kaže za Kurir da je ovo nastavak kontroverznih i neprimerenih izjava Sergeja Trifunovića u jednoj normalnoj, političkoj komunikaciji.

FOTO: FONET

– Čini se da on nije razumeo trenutnu poziciju na kojoj je. I da je ovo prva njegova reakcija u ovom fazonu, previše je. Trifunović očigledno nije razumeo da je njegova odgovornost mnogo veća i da u političkom životu reči imaju veliku težinu, naročito kada se ulazi u privatnu sferu – rekao je Klačar.

Nije primereno

Politički analitičar Boban Stojanović kaže da je ovakvo vređanje vrlo problematično.

– Nije primereno da lider opozicije vređa bilo koga iz vlasti na osnovu pola, roda ili seksualne orijentacije. To je Sergej, i uvek kad me neko nešto u vezi sa njim pita, uvek kažem: “To je Sergej.” Apsolutno je problematično ovakvo vređanje, ali moram da konstatujem da se opet pojavljuju političke poruke na sportskim događajima, i to može da bude najava nekog bunta – rekao je Stojanović.

Iz kabineta premijerke Brnabić nisu želeli da komentarišu ovakvo Trifunovićevo ponašanje!

Dijaspora.news/Kurir.rs/M.Radović/Foto:Nemanja Nikolić

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top