All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Sedela je na plaži namazana uljem i čitala knjigu, a svi su gledali u ono ogavno što je radila non-stop: Zbog toga misle da je Srpkinja (VIDEO)

Devojka sa šeširom na glavi je uživala na ležaljci i radila ono što nikako ne treba raditi na plaži. Mnogi su je strogo osudili, a drugi su je čak i branili

Deluje kao sasvim običan prizor sa plaže: divna obala i tirkizno more u Pantelejmonasu. Devojka namazana uljem se sunča, na glavi ima šešir i uživa u knjizi. Međutim, razlog postojanja ovog snimka je u nečemu sasvim drugom. Ona radi nešto na plaži što je turiste zgrozilo i nateralo da pokažu celom Balkanu kako se jedna dama ophodi prema plaži i prirodi gde letuje.

Jedan muškarac od prisutnih na plaži je odlučio da snimi gospođicu (ili gospođu) dok je grickala semenke i bacala ih pravo – na pesak i šljunak. Ona je grickala i uživala, dok je sav otpad završio baš ispod njenih nogu.

Na snimku se može čuti da je u pitanju “dama Makedonka” i da to radi “već pola sata”. Čak su se momci koji su autori ovog snimka našalili da će sutra verovatno uzeti njihovo mesto na plaži jer je njeno prljavo.

Međutim, u komentarima ispod videa ima onih koji su oštro napali devojku zato što je nemarno zagađivala prostor oko sebe, ali takođe, ima i onih koji su tvrdili da postoje i gori prestupi na plaži od ovog.

Mnogi su spomenuli flaše, limenke, dečije pelene, kao primere za mnogo veće đubre na plažama. Sa druge strane, postoje ljudi koji tvrde, da bez obzira na sve, nije trebalo snimati nekog bez njegovog znanja i dozvole, jer šta god ona radila, ima prava na privatnost. U nekim od komentara se čak pojavljuju i tvrdnje da je “očigledno u pitanju Srpkinja” i da “ovako nešto može da uradi samo Balkanac”.

Da li ova devojka radi nešto veoma pogrešno ili ne vidite tu ništa toliko loše? Šta je nešto najodvratnije čemu ste vi prisustvoli na plaži? Ostavite nam odgovore u komentarima.

 

kamp "Golden biđž", (makedonska kamperska kolonija Pantelejmonas) plaža. Šteta što mozak ne može da reaguje kao stomak-kad je prazan.

Posted by Aleksandar Nikolic Pisarev on Dienstag, 29. August 2017

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top