All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

SAT VREMENA POSLE OVE FOTOGRAFIJE GOJKO (20) JE PRONAĐEN MRTAV PORED PUTA: Bio sa drugarima u provodu, a onda je njegovo telo slučajno našao taksista!

Policija još istražuje misterioznu smrt mladića Gojka Grozdanića (20) iz Prigrevice kod Apatina, koji je pronađen mrtav na lokalnom putu u nedelju ujutru.

U cilju istrage, policija se još ne oglašava, ali su uzeti tragovi s mesta nesreće, a u toku je uzimanje izjava Gojkovih drugara i meštana koji su poslednjih sati njegovog života bili s njim u kontaktu ili su ga videli.

Paralelno sa uzimanjem izjava, kontrolišu se vozila koja bi eventualno imala oštećenja usled udarca u telo mladića.

U međuvremenu, pojavila se i poslednja Gojkova fotografija pre tragedije, kako se veseli s trojicom nerazdvojnih drugara u klubu “Tajm” u Staparima gde je to veče natupao poznati pevač Jovan Perišić.

– Meni se zadnji put javio u subotu, u 20 naveče i rekao da ide u Stapar na koncert u jednu diskoteku sa drugovima. Dogovorili smo se da dođe kod mene u Takovo od ponedeljka sa bratom Strahinjom, a posle toga je trebalo da idemo zajedno da radimo u Slovačku, jer ovde nije mogao da nađe posao – ispričala je Gojkova majka Irene Ciger.

Ispričala je da ju je mlađi sin pozvao i rekao da su našli Gojka, ali da je stradao: “Mama, našli su ga. Nema ga više”.

Foto:Facebook

Gojkov mlađi brat Strahinja, s kojim je bio nerazdvojan, kaže da je sa Gojkom i drugarima pre toga veče proveo u Apatinu.

– Oko 23.30 Gojko je rešio da auto-stopom ide u Stapar na koncert. Nakon što je stigao u Stapar, ostatak večeri je proveo sa društvom, što potvrđuju i fotografije iz diskoteke. U dva sata posle ponoći je zadnji put viđen u Staparu. Nedugo zatim, u 3.40 Gojkovo beživotno telo je pronađeno samo 50 metara od skretanje za selo. Pronašao ga je taksista koji je vozio putnike iz Stapara – ispričao je Strahinja.

Njegovi drugari na društvenim mrežama opraštaju se od Gojka.

– Ovo je tragedija za celo mesto i Apatin. Bio je odličan rukometaš, emotivac, sve bi dao za porodicu i prijatelje. Bio je zaljubljen u život na selu i konje – pričaju njegovi drugari.

Gojko Grozdanić će biti sahranjen u sredu, 13. februara, u 14 sati na groblju u Apatinu.

Dijaspora.news/(Kurir.rs/Telegraf)

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

IZDVAJAMO

To Top