All for Joomla All for Webmasters
Makedonija

Saško je imao ludu sreću: Da mu je radio u autu bio uključen, danas bi sigurno bio mrtav (VIDEO)

Saško Donev iz Štipa, grada na istoku Makedonije, imao je ludu sreću što mu u automobilu nije bio uključen radio, pa je na vreme čuo da dolazi voz. Stao je nekoliko metara dalje od pruge koja kod sela Saramzalino preseca put Štip – Veles. Put je nov pa se šine i ne vide, a jedino upozorenje da tuda prolaze vozovi su sirena voza, oznake na putu i železnička rampa, koja u vreme prolaska voza nije bila spuštena.

Celu situaciju, koja je kobno mogla da se završi, Saško je snimao mobilnim telefonom, pa je video klip okačio na svoju i na Fejsbuk stranicu Zid saobraćajnog srama – kao upozorenje drugim vozačima.

Oznake na putu i rampa koja nije bila spuštena, Printskrin: Facebook

Frapirani viđenim, ljudi su na društvenim mrežama besno komentarisali da je to mesto godinama neobezbeđeno i da predstavlja crnu tačku na putu Štip – Veles.

 Sto puta je na društvenim mrežama postovano za tu rampu, koja stalno stoji podignuta i niko nije reagovao. Šta treba da uradimo, sa pesnicama da uletimo kod onih koji su zaduženi za održavanje – napisao je Đorđi Pop Andonov.

RAMPA JE POKVARENA VEĆ DECENIJAMA

Vladimir Gogov je dodao:

– Zbog takvih budalaština mnoge porodice su izginule na prugama i niko nije snosio odgovornost za njihovu smrt. Sramota.

– Pre dve nedelje sam napisala post baš o tom mestu. Prolazili smo, a voz 20-tak metara od nas… Rampe podignute, signalizacija nikakva – napisala je Ane Mencova – Zdravskovska.

– Ceo život prolazim tim putem i stalno je rampa u defektu. Još nije došla na red da je poprave. Sramota. ‘Ajde da je mesec dana ovako, ali tako je decenijama unazad. Sramota je koliko je naroda tu izginulo. Ovo je kao ruski rulet… – napisao je Aleksandar Jeftimovski.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top