All for Joomla All for Webmasters
Srbija

“Samarićani” pokazali Srbinu da mu je pokvarena guma, pa mu iz auta ukrali 70.000 evra: Pljačka po scenariju na autoputu Skoplje-Kumanovo

Državljanin Srbije, Z.V. ( 56 ) jučerašnji dan će pamtiti dok je živ, ali ne po lepome. Vešti prevaranti su ga na autoputu Skoplje – Kumanovo ojadili za 70.000 evra.

Policija je saopštila da su juče rano ujutro dvoje nepoznatih ljudi, koji su se nalazili u automobilu “Folksvagen pasat” sa švedskim registarskim oznakama, odmah iza naplatne rampe Miladinovci zaustavili srpskog državljanina, pokazujući mu da njegovo vozilo ima problem sa gumom.

Ništa ne sumnjajući, čak i zahvalan na upozorenju, Z.V. je stao, a kada je počeo u gepeku da traži ključ da bi promenio gumu na točku, nepoznati su mu iz automobila ukrali torbicu u kojoj je imao lične dokumente i 70.000 evra.

Dok se Z.V. još bavio sa gumom na svom automobilu, lopovi su već bili pobegli. Ojađenom čoveku ništa drugo nije ostalo nego da slučaj, juče u 7.40 sati prijavi policiji, koja sada pokušava da pronađe lopove, ako već nisu pobegli iz Makedonije.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top