All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

Sahrana kralja Malte prenošena na video bimu: Ubio ga je Srbin, a na večni počinak ispratilo hiljade ljude (FOTO) (VIDEO)

Milioner i biznismen sa Malte Hugo Hetkuti (52), kog je pre nekoliko dana ubio Srbin Bojan Čmelik (35), čije je pravo prezime ustvari Mitić, sahranjen je u četvrtak na Malti. Obebeđenje, skupa kola, hiljade ljudi – ovako je izgledala sahrana ubijenog vlasnika hotela i brojih diskoteka i lokala na Malti.

Hetkuti je sahranjen juče pred nekoliko hiljada ljudi.

Luksuzni automobil koji je prevozio kovčeg sa njegovim telom prvo je prošao kroz ceo grad, a onda stigao do crkve u centru grada gde je održana misa.

Hetkutijevoj sahrani prisustvovao je veliki broj poznatih i političara sa Malte, uključujući i ministra turizma Konrada Mizzija.

Ispraćaj biznismena je bio toliko veliki da je opelo prikazivano na video bimu postavljenom ispred crkve kako bi mogli da mu prisustvuju i oni koji nisu mogli da uđu u crkvu.

Ceo grad je izašao da ga isprati/ Printskrin: Youtube/Inews Malta

Na kraju službe, dok je kovčeg iznošen iz crkve, svirana je pesma Frenka Sinatre “My way”. U tom trenutku iz kaveza je pušten veliki broj belih golubica.

Sahrana je nakon toga bila privatna i njoj su mogli da prisustvuju samo najbliži članovi Hetkutijeve porodice i prijatelji.

Čmelik, tačnije Mitić, ubio je Huga Hetkutija 6. jula uveče, ispred njegovog butik-hotela na Malti. Srbin ga je satima čekao, a kada je izašao iz lokala, prišao mu, zagrlio ga i dva puta ubo nožem u stomak.

Bojan Mitić/ Foto: Youtube/ONE News Malta

Sve to se dogodilo pred brojnim svedocima, a teško povređenom milioneru prva u pomoć pritekla je sestra. Bojan je odmah uhapšen, određen mu je pritvor.

Hetkuti je nekoliko puta operisan, ali je uprkos medicinskoj pomoći, preminuo nedelju dana posle ranjavanja.

Video sa sahrane:

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top