All for Joomla All for Webmasters
STARS

ŠABAN JE DO KRAJA MISLIO NA SVOJU GOCU: Penzija 3.000 €, 80.000 € godišnje od autorskih prava, a evo na čemu će najviše zarađivati

Gordana Šaulić, udovica kralja narodne muzike Šabana Šaulića, koji je poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, kada je život izgubio i Mirsad Kerić, neutešna je i neprestano plače za svojim suprugom.

Pokojni pevač, kako prenose mediji, obezbedio je svoju suprugu tako što je Goca nasledila pevačevu srpsku i austrijsku penziju, koje ukupno iznose oko 3.000 evra.

Foto:Nemanja Nikolić

 

Gordana će primati i novac koji je folker dobijao od svojih pesama, što je godišnje oko 80.000 evra, odnosno oko 6.600 evra mesečno, tako da sa onih 3.000, ukupna suma koju će mesečno dobijati je 9.600 evra, piše Informer.

Naime, Šaulić je svojoj Gordani prepisao sva autorska i izvođačka prava na njegove pesme.

“Ona će godišnje za autorska prava dobijati oko 20.000 evra, dok će na konto izvođačkih zaraditi oko 10.000 evra. Ipak, od pregleda na Jutjubu će najviše profitirati. Svi Šabanovi hitovi godišnje imaju oko 250 miliona pregleda, to je u novcu oko 50.000 evra”, rekao je izvor.

Foto:Vladimir Šporčić

 

dijaspora.news/Kurir.rs/Informer

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top