All for Joomla All for Webmasters
Sport

RONALDO BRUTALNO ODGOVORIO DEVOJCI KOJA GA JE OPTUŽILA ZA SILOVANJE: Slavni Portugalac sa OSMEHOM NA LICU komentarisao zastrašujući seksualni čin (VIDEO)

Slavni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo, koji je optužen da je silovao studentkinju 2009. godine, odgovorio je na optužbe putem društvenih mreža.

Da podsetimo, zvezda Juventusa se našla u centru pažnje skandala i zbog čega je navodno platio 375.000 dolara za ćutanje nepoznatoj ženi iz SAD koja ga je optužila za seksualno napastvovanje.

Studentkinja iz Las Vegasa Ketrin Majorga tvrdi da ju je poznati fudbaler Kristijano Ronaldo analno silovao 2009. godine, te svet ne prestaje da bruji o ovom skandalu.

Posle svega oglasio se i slavni Portugalac koji je putem društvenih mreža imao poruku za ceo svet. A saopštio ju je sa osmehom na licu.

“Ono što se piše u medijima su ‘fake news’ ljudi koji se žele promovisati koristeći moje ime”, rekao je Ronaldo smireno i dodao:

“To je normalno, žele da se proslave tako što će da se povežu sa mojim imenom. To je deo mog posla, ali ja sam srećan čovek i sve je to u redu”, zaključio je Ronaldo u obraćanju fanovima.

Majorga (34) tvrdi da ju je Kristijano brutalno napastovao 2009. godine u svom apartmanu u hotelu u Las Vegasu, u kojem je radila kao hostesa.
“Nakon što me silovao izvinio se. Klekao je i rekao kako je on 99 posto dobar momak, ali ne zna šta je sa ovih 1 posto”, rekla je ona u intervjuu, a Ronaldovi advokati su najavili tužbu protiv novina.

Taj jedan posto Ronalda bi mogao stajati velikog dela bogatstva koje se procenjuje na oko 400 miliona evra, ali i mnogo više od toga. U Nevadi nema zastarevanja silovanja ako je žrtva prijavila delo policiji unutar četiri godine. A može dobiti doživotni zatvor sa mogućnošću uslovnog izlaska tek nakon 10 godina. Iako je 2010. prihvatila 375.000 dolara sa računa na Britanskim Devičanskim ostrvima u zamenu za ćutanje, sada se sprema suočiti sa događajem koji joj je promenio život, zbog čega je smisao našla u alkoholu i borila se sa suicidalnim mislima.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top