All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Roman Abramovič uživa na hrvatskom primorju na svojoj super luksuznoj jahti: Samo za gorivo je iskeširao MILION EVRA

Jahta prima 62 gosta i 70 članova posade, a od sadržaja treba izdvojiti bazene, saune, kino dvorane, draguljarnice, frizerske centre, vrtiće, restorane, klubove i bolnicu

Jahta Eclipse u vlasništvu Romana Abramoviča došla je po gorivo u dubrovačku hrvatsku Luku Gruž, prenosi tportal.

Za potrebe plovidbe na hrvatskom primorju naručeno je 750.000 litara što je tri četvrtine ukupnog kapaciteta rezervoara goriva.

Kako piše Dubrovački vjesnik, ruskog tajkuna će naručeno gorivo stajati milion evra.

Super dugačku jahtu od 163 metra vrednu 340 miliona evra Abramovič je sebi poklonio za novu 2010. godinu, a od karakteristika valja istaći težinu od 13.000 tona, širinu od 21 metra, te cenu godišnjeg održavanja od 30 miliona evra.

Jahta prima 62 gosta i 70 članova posade, a od sadržaja treba izdvojiti bazene, saune, kino dvorane, zlatare, frizerske centre, vrtiće, restorane, klubove i bolnicu.

Od dodatne “opreme” tu su dva helikoptera, podmornica, raketni radari, spasilačka plovila i mnogi drugi sistemi osiguranja.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

IZDVAJAMO

Dijaspora News je prvi informativni portal namijenjen dijaspori. Cilj portala Dijaspora News je da nas poveže i okupi, da informiše o najvažnijim dešavanjima, kako u domovini, tako i o aktivnostima udruženja i pojedinaca u iseljeništvu. Trudićemo se da budemo drugačiji, bolji, da obezbijedimo relevantne informacije sa relevantnih adresa. Ne ustežite se da nas kontaktirate, pitate, pošaljete vijesti iz svojih zajednica. Registrujte se i na DN forum i podijelite svoja iskustva i stavove.

Povežimo se.

Facebook

To Top
x Close

Like Us On Facebook