All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Roditelji vode decu do kapije, obezbeđenje maršira dvorištem: 10 teških minuta ispred škole u Žarkovu dan posle pokušaja otmice (FOTO)

Nakon što je učenica petog razreda beogradske Osnovne škole “Ljuba Nenadović” sa Čukarice juče zamalo oteta na putu od od kuće do škole, uznemirili su se i rod.

Zabrinute mame i tate jutros su svoje školarce odreda dovodili u školu, držeći ih za ruku. Kako javlja naš reporter sa lica mesta, koji je stigao ispred škole desetak minuta pre početka časova, mnoštvo njih je dovezeno kolima do same kapije škole, odakle su roditelji pažljivo osmatrali da li su đaci ušli u zgradu.

–  Moje dete je čulo da je neko juče pokušao da otme devojčicu, ali joj nisam odmah poverovala. Kada je vest kasnije potvrđena, veoma sam se zabrinula. Shvatila sam ovaj pokušaj otmice veoma ozbiljno i pratiću je od kuće do škole koliko god to bude trebalo. Incident se nije dogodio u samoj školi, ali meni je to svejedno. Žarkovo je postalo opasan kraj – rekla je za Telegraf.rs A.J. majka učenice koja takođe pohađa peti razred.

Sve dok nije počela nastava, đaci su ispred škole brujali samo o tome, pa i radoznalo zapitkivali okupljene novinare. Jedan mališan otrkio je da su i njegovi roditelji zabrinuti i da su mu rekli da se naročito pazi.

Kako saznajemo, đacima je poručeno da će ih obezbeđenje paziti kada budu ulazili u školu i boravili u njoj. Radnici obezbeđenja jutros su zaista marširali dvorištem i brinuli se za bezbednost svakog školarca.

Radnici obezbeđenja jutros su zaista marširali dvorištem i brinuli se za bezbednost svakog školarca; Foto: Telegraf.rs

Nastavnici i obezbeđenje su uvodili decu u školu, pre nego što je zvonilo. Direktorka škole, ipak, nije želela da da izjavu novinarima.

Kada je novinarka Telegrafa zamolila dežurne đake da je najave kod direktorke, hodnikom je odzvonio glas “nisam tu, nisam tu”. Minut kasnije školarci su nas obavestili da direktorka ove škole nije u zgradi.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top