All for Joomla All for Webmasters
Makedonija

Roditelji terali decu da prose, a zatim im nije bilo dovoljno, pa su maloletne ćerke isterali na ulicu da se prostituišu

U dnevnim policijskim biltenima može da se pročita o svakakvim vrstama kriminala, ali saopštenje MUP-a o događaju iz Kičeva, na zapadu Makedonije, izaziva gađenje i opravdani revolt ljudi koji traže da se dvoje nesavesnih i monstruoznih roditelja iz tog grada najoštrije kazne na dugogodišnje robije.

Naime, zbog sumnje da su počinili kažnjivo delo zapuštanje i maltretiranje deteta, spoljna kancelarija za kriminalističke poslove iz Kičeva, nadležnom Javnom tužilaštvu je podnela krivične prijave protiv Dž. M. (34) i S. M. (30) iz Kičeva.

– Tokom prošle i ove godine, prijavljeni su, sa namerom da steknu protivpravnu imovinsku korist, psihički i fizički maltretirali njihovo troje maloletne dece, a potom ih prisiljavali da izađu na ulice Kičeva i drugih gradova Makedonije da prose, a devojčice su terali da se prostitušu. Sa prijavljenima, kao i sa maloletnom decom je razgovarano u prisustvu roditelja i predstavnika Centra za socijalne poslove iz Kičeva – izjavio je portparol SUP Ohrid, Stefan Dimovski.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top