All for Joomla All for Webmasters
Duhovnost

PUSTITE SVE BRIGE: Sve ide i rješava se po redu – onom svemirskom

Ruski znanstvenik Georgij Nikolejevič Sitin ima četiri doktorata (iz medicine, psihologije, pedagogije i filozofije), a razvio je tehniku samoiscjeljivanja voljom i mislima.

Poboljšanje, a potom i iscjeljivanje, pokreće se mislima i nastaje iznutra (samosviješću ili namjerom). Kad bismo sad istraživali kako, zašto i kojim točno putem dolazi do ozdravljenja, tko zna gdje bismo stigli i da li bismo mogli sastaviti baš sve djeliće nepreglednog labirinta ljudskih misli, volje, podsvijesti i zapravo – duše, no ono što je važno jest to da ova metoda daje rezultate. To je dovoljan dokaz onima koji sumnjaju i još bolja preporuka da se ozbiljnije pozabave spomenutim, a pogotovo ako im je takvo nešto potrebno.

Kad čovjeka život usmjeri da traži nešto drugo od službeno ponuđenog jer mu isti obrasci ne nude rješenje, otvaraju se sasvim nove i nepregledne mogućnosti. Jedna je i Sitinovo emocionalno voljno samouvjeravanje oblikovano mislima.

Sitin se posebno bavio istraživanjem sile volje. Napisao je više knjiga u kojim je dao tekstove koji osmišljenim izrazima povezanim sa zdravljem organa omogućavaju samoiscjeljivanje. Sam Sitin je čovjek u godinama koji je sam najbolja reklama svoje metode jer je istom usporio svoj vlastiti biološki sat i izazvao pomlađivanje. On liječi ljude specifičnim tekstovima. Poznat je njegov Centar u Moskvi koji nosi njegovo ime. Postotak izliječenja vrlo teških bolesti iznosi oko 80%.

Za sve one koje više zanima ova metoda, kao i knjige Dr Sitina, neka uguglaju njegovo ime u tražilicu, a ovdje iznosimo neke vrlo pozitivne savjete koji su na tragu spomenute metode.

Mnogo toga što slijedi sigurno vam može pomoći u vašem životu. Pokušajte usvojiti barem dio toga i već ćete se osjećati bolje.

Evo nekih:

Pojednostavnite svoje navike, odbacite sve što vaš život komplicira.

Prisjetite se svoje omiljene pjesme i pjevajte je svakodnevno više puta.

Kretanje, jednostavno šetanje i to svakodnevno.

Obična gimnastika koja je ugodna vašem tijelu.

Barem kratko druženje s ljudima koji su vam dragi.

Odbacivanje svih negativnih misli tako da ih jednostavno pustite da prođu, a ne da se borite s njima. Neka idu.

Umjerenost u svim konzumacijama. Trebate znati reći sebi kad je dosta, a da u sebi ostavite dobar osjećaj. Slušajte sebe.

Ujutro pozdravite sebe i poželite si sve najbolje. Može i navečer.

Gledajte svoja posla, a ne bavite se onim što vas se ne tiče. Sve ima svoj tijek.

Ako sretnete mlade ili djecu, poigrajte se s njima i uživajte.

Šutite ako niste o ničem upitani.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top