All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Prštao je vatromet, točila se “putinovača”! Pogledajte atmosferu u srpskom selu PUTINOVO kada je Rusija dobila “novog” predsednika (VIDEO)

Žitelji ovog mesta poslali su “putinovaču” predsedniku Ruske Federacije i sad očekuju odgovor od njega.

Izbori u Rusiji po prvi put su se sa velikom pažnjom pratili u jednom zaseoku u opštini Medveđa, očekivano u onom koje je pre godinu i po dana nazvano Putinovo!

Vekovima se taj zaseok zvao Adžinci, sve dok nije preimenovan po ruskom lideru Vladimiru Vladimiroviču Putinu. Oko 300 stanovnika sela do kog se stiže makadamskim putem, ne kaju se što su promenili naziv svog sela, jer sada za njega zna ceo svet.

Juče, na dan predsedničkih izbora u Rusiji, u opuštenoj atmosferi u kafani “Krim” čekali su rezultati u selu i odgovor na pitanje da li će Putin dobiti još jedan mandat.

Rezultati su proslavljeni uz trubače, rakija “putinovača” se točila umesto votke, upriličen je i vatromet, a okretao se i ražanj.

– Šljivovu rakiju sa Radan planine već smo poslali i predsedniku Putinu. Sada očekujemo neki odgovor od njega. Najbolje bi bilo kada bi odgovor bio put – kaže Miroslav Petrušić iz Putinova.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top