All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

PREMINUO PJEVAČ VELIKOG HITA IZ DEVEDESETIH! Dotakao je zvijezde, pa se povukao i odao alkoholu… Tragična sudbina ga je dotukla (VIDEO)

Karlo Jurčević preminuo je u splitskoj bolnici u petak, a kako se navodi uzrok smrti je ciroza jetre.
Devedesetih godina proslavio se pjesmom “Daj mi vina”, koju je snimio sa grupom Dar Mar. Pjesma je bila veliki hit u čitavom regionu. Nakon raspada grupe, ovaj splitski pjevač započeo je solo karijeru, ali je ubrzo napustio scenu zbog smrti majke i sestrinih zdravstvenih problema.

Osim što se bavio pjevanjem bio je i vlasnik jednog kafića u Splitu.

Vijest o njegovoj smrti potvrdila je njegova prijateljica, tamošnja voditeljka i pjevačica Đana Apostolski.

“U šoku sam cio dan. Bio je dobar čovjek i veliki talenat, ali otišao je pogrešnim putem. Nije uspio u onome što je htio. Sve vrijeme bio je sam, a prije dve godine umrla mu je sestra. Zatvorio se u sebe i odao se alkoholu. Sad mi je žao što sam mu se rijetko javljala. On bi uvijek nazvao i pitao kako sam, kako su svi, a danas svi tako užurbano živimo, uvijek bih rekla da ću mu se javiti. I sad mu se više nikad nećemo moći javiti”, ispričala je ona kroz suze.

 Karlo je prije četiri godine bio u vezi s Fani Čapalijom, bivšom hrvatskom missicom, ali ta veza nije dugo trajala. Prije toga bili su prijatelji, a u dobrim odnosima ostali su i nakon raskida. Prema saznanjima tamošnjih medija, Fani i njena sestra, koja je takođe bila Karlova prijateljica, neutješne su zbog njegove smrti.

dijaspora.njews/VP/100posto.hr/Foto: Facebook screenshot

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top