All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

Prelepu glumicu BRUTALNO PRETUKAO dečko do neprepoznatljivosti: Sa krvavim licem opisala je KOŠMAR kroz koji je prošla (FOTO, VIDEO)

Kolumbijska glumica Ajlin Moreno progovorila je u javnosti o košmaru koju proživljava s dečkom Alehandrom Garsijom. Ona tvrdi da je izložena brutalnom nasilju, a kao dokaz je objavila fotografije i video-snimke svog okrvavljenog lica.

Par živi u Meksiku, gde je glumica zatražila pomoć policije. Sada želi da pomogne i drugim ženama žrtvama nasilja u porodici i u tu svrhu pokrenula je kampanju. Mnoge poznate ličnosti, ali i obožavateljke, podržale su je u iznele vlastita iskustva.

Trinaestog septembra Morena je gostovala na “W Radio Colombia”, gde je opisala detalje zlostavljanja. Ona je ispričala da su se ona i Garsija posvađali zbog njenih postova na Instagramu, nakon čega mu je zapretila da će se vratiti u Kolumbiju.

Prema njenim rečima, Garsija ju je udario kada je od njega zatražila pasoš kako bi se vratila kući. Posle toga se sakrila kod svog menadžera Gabrijela Blanka, a potom otišla u policiju, koja ju je ispratila do taksija kako bi zatražila lekarsku pomoć.

Alehandro Garsija je na Instagramu podelio audio-snimak iz jula 2018, koji ilustruje njihov odnos. Glumica ga psuje i kao da ga udara. Garsija je najavio da će objaviti još sadržaja kako bi javnost videla ko je “prava Ajlin”.

 (dijaspora.news/blic.rs)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top