All for Joomla All for Webmasters
Srbija

POZNATA SRPKINJA OZBILJNO UVREDILA FRANCUZA KOJI POMAŽE SRBIMA SA KOSOVA! Zbog tri reči izazvala GNEV SRBIJE! (FOTO)

Da li je ovo na mestu?!

U prethodnih 13 godina predstavnici udruženja “Solidarnost za Kosovo”, čiji je Arno Gujon osnivač, organizovali su preko 40 konvoja humanitarne pomoći u vrednosti preko 3,5 miliona evra, realizovali više projekata sa eparhijom Raško-prizrenskom, renovirali 26 škola, izgradili tri farme, jednu mlekaru, fabriku za pasterizaciju voća i povrća, pomogli više crkava i manastira…

Nedavno je 42-oje dece iz enklava vodio na more u Tivat. No, priča iz Beograda, kada mu taksista nije naplatio vožnju, već mu dao 20 evra za “naše ljude na Kosovu”, koju je podelio na Tviteru, nije naišla na odobravanje svih.

Naime, svojim odgovorom ovom Francuzu, Vesna Pešić, sociolog i bivša političarka izazvala je gnev mnogih.

Ona je Francuza nazvala “hvalisavim dobrotvorom”.

Da li je ovaj komentar na mestu?
Svoj stav podelite sa nama u komentarima!

 

(Dijaspora.news/espreso.rs)

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

IZDVAJAMO

Dijaspora News je prvi informativni portal namijenjen dijaspori. Cilj portala Dijaspora News je da nas poveže i okupi, da informiše o najvažnijim dešavanjima, kako u domovini, tako i o aktivnostima udruženja i pojedinaca u iseljeništvu. Trudićemo se da budemo drugačiji, bolji, da obezbijedimo relevantne informacije sa relevantnih adresa. Ne ustežite se da nas kontaktirate, pitate, pošaljete vijesti iz svojih zajednica. Registrujte se i na DN forum i podijelite svoja iskustva i stavove.

Povežimo se.

Facebook

To Top
x Close

Like Us On Facebook