All for Joomla All for Webmasters
Naša posla

POTPUNO GOLOGUZ LEGAO NA ULICU DA SE “SUNČA”: Evo koliku će kaznu platiti (FOTO)

Nisu mu smetali prolaznici, pogledao bi malo u njih, pa malo oni u njega i to bi bilo to. Ležao je posve go u samome centru Splita. Bio je vidno pijan, a u policijskoj stanici je odbio alkotest

U srijedu oko 1.30 posle ponoći, splitska policija izašla je po prijavi u Dioklecijanovu palatu, tačnije u Alješijinu ulicu, a kada su stigli, vidjeli su muškarca (41) kako go leži na podu. Bio je vidno pijan, a u stanici je odbio alkotest

– Vid’ ga što mu je vruće, ni daška vjetra nema, a ovaj pijan. Alkohol je u njemu dovoljno zakipio da kao i svaki drugi tinejdžer na žurci, skine majicu, no ovome je očito bilo i više nego dovoljno pa je ostao i bez svega ostaloga – komentarisali su prolaznici.

Vidno pijan, muškarac je sasvim go izašao napolje da se rashladi – Foto: Čitalac 24sata.hr

Kako kažu, nije vikao niti bilo šta slično, samo je legao na pod, posve go. U centru grada. Građani su pozvali policiju koja je brzo pokupila Hrvata koji je pokušao da se “osunča” na mjesečini.

Policija ga je odvela na prekršajni sud gde će biti kažnjen za narušavanje javnog reda i mira, za šta mu prijeti novčana kazna između 25 i 100 evra.

(dijaspora.news/24sata.hr)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top