All for Joomla All for Webmasters
Srbija

POTPUNI HAOS U PRĆILOVICI: Oteta mlada, porodice se mlatile sekirama i lopatama, POVREĐEN RAMBO (22)!

U obračunu dve porodice zbog otete neveste povređeni su Rambo S. (22), Nebojša S. (41) i Miloš J. (51). Ovo je njihova druga masovna tuča u poslednja dva meseca.

U masovnoj tuči dve romske porodice u Prćilovcima kod Aleksinca prekjuče su tri osobe povređene, i to sve zbog otete neveste! Ovo je već drugi obračun ovih porodica u poslednja dva meseca, u kojima su glave razbijane sekirama, lopatama i šipkama! Protiv devet osoba podnete su prekršajne i krivične prijave!

Dve porodice započele su rat 8. februara, nakon što je Dalibor S. (20), nakon duže veze sa 17-godišnjom devojkom, odlučio da je otme! Tog dana ju je presreo na ulici, strpao u kola i odveo svojoj kući.

To je razgnevilo njene rođake Dalibora J. (23), Ivicu J. (22), Slobodana J. i Dejana R. (35), koji su odmah krenuli za njima, kako bi vratili otetu maloletnicu. Dejan je tad poneo i sekiru, kako bi se obračunao sa otmičarima. Međutim, čim su došli u Daliborovu kuću, Dejan je krenuo sekirom na mladoženjinog oca Toplicu, ali ovaj mu ju je oteo i razbio mu glavu!

Usledila je masovna tuča, tokom koje su letele kamenice i flaše na obe strane. Najgore je prošao Dejan, brat od ujaka otete devojke, koji je od udarca sekirom u glavu zadobio frakturu lobanje i krvarenje u mozgu. Protiv mladoženje Dalibora S. tada je podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog otmice, dok je njegov otac Toplica uhapšen zbog nanošenja teških povreda.

Nakon dvomesečnog zatišja, pripadnici dva tabora u sredu ponovo su se sreli u Prćilovici i odlučili da raščiste račune.

– Oko 17.30, Ceca S. iz Prćilovice je prijavila da su Ramba S. tukli Dejan R. i Slobodan J. Policija je izašla po prijavi i ustanovila da je opet došlo do tuče između mladine rodbine i Daliborovih rođaka. Ustanovljeno je da je Miloš J. udario šipkom po glavi Nebojšu S., a da je Rajna S. lopatom tresnula Miloša J. Rambo S. je prošao sa brojim povredama koje su mu pesnicama naneli Slobodan J., Dalibor J. i Dejan R. – objašnjava naš izvor izi istrage, piše Informer.rs.

Ova trojica su nakon tuče pobegli “golfom”, ali ih je policija ubrzo pronašla.

 

Ostali učesnici tuče su otišli kući, jer su imali lakše povrede, ali ih je policija identifikovala i procesuirala.

(dijaspora.news/espreso.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top