All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

PORED SVOJE DVOJE DECE, HRANI JOŠ 250 DRUGIH BEBA! Proizvede 7 litara MLEKA dnevno zbog retkog sindroma koji ima: Prodaje ga i BODIBILDERIMA!

Elizabet Anderson-Sijera (31), majka iz Portlanda, osim svoje dvoje dece, takođe je svojim mlekom hranila oko 250 drugih beba.

Ima hiperlaktički sindrom koji uzrokuje proizvodnju gotovo sedam litara mleka dnevno, što je osam puta više od proseka. Nakon dojenja ona mleko priprema u velike zamrzivače u garaži svoje kuće i onda ih tako daje drugima. Mleko se daje ili prodaje putem društvenih mreža. Naplaćuje jedan dolar za 30 ml mleka.

Tvrdi da je nezvanični svetski rekorder po broju donacija. Službeni Ginisov rekord je pao sa 1.502 litara.

 

Photography by THE Vanessa Simmons!

Gepostet von Elisabeth Anderson-Sierra am Donnerstag, 21. Februar 2019

“Svakodnevno dobijam čudne zahteve. Ja prodajem mleko i bodibilderima jer kažu da im to pomaže u dobijanju mišićne mase”, kaže ona. Takođe je imala problema s krađom mleka, pa je postavila kameru na mesto gde je držala zalihe.

Kati Jao, majka troje dece, i jedna od njenih redovnih klijentkinja, zahvalna je Elizabet na mleku.

“To je bila velika stvar za nas. Moje curice konzumiraju više od dve litre mleka dnevno, a ja nemam toliko mleka. Mnogo mi je ovo bolje, nego da kupujem mleko koje je prerađeno i možda ima i neke hemikalije. Ovo je svakako zdravije”, kaže ona.

#ThisIsMeThis morning I’m a multitasking mama. (Aren’t we that all the time?)I’m pumping.I’m watching kiddos.I’m…

Gepostet von One Ounce At A Time am Dienstag, 22. Mai 2018

Na svetu postoji ogroman broj žena, majki koje ili nemaju mleko, ili nemaju dovoljno, i onda se vrlo lako mogu obratiti Elizabet za pomoć.

Elizabet sasvim sigurno ima ogromne zalihe, što se može videti i po slikama koje su objavljene na njenim društvenim mrežama, ali naravno najbitnije u svemu tome je što je to mleko potpuno ispravno, nije pokvareno, i kao što je Keti Jao rekla mnogo zdravije od kupovnog prerađenog mleka.

Elizabet je, kako sama kaže, došla na ovu ideju nakon što je čula šta se desilo u Kini sa trovanjem male dece mlečnim prahom, i htela je na ovaj način da pokuša da stane na kraj tome.

 

 

Dijaspora.news/Kurir.rs/Tuzlanski.ba/Foto: Printscreen

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top