All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Policija u zasedi uhvatila par iz Srbije: Uživali na moru dok su imali para, a onda su smislili pakleni plan i -“pali”

Milan Borković (24) iz Aleksinca i njegova devojka Katarina Veličković (25) iz Niša, sumnjiče se za pet krađa na Slovenskoj plaži u Budvi

Budvanska policija uhapsila je srpske državljane M.B. (24) iz Aleksinca i njegovu devojku K.V. (25) iz Niša, koje sumnjiče da su počinili pet krađa na Slovenskoj plaži u Budvi.

Momak i devojka su uhapšeni u policijskoj zasedi dok su pokušavali da ukradu lične stvari i torbu sa plaže dok su se turisti kupali u moru.

Policijski inspektori, kojima je ranije prijavljeno da se na toj plaži dešavaju učestale krađe napravili su zasedu kako bi uhvatili lopove koji su im zadavali muke.

Turisti su počeli da prijavljuju da im nestaju dragocenosti, mobilni telefoni, novac i ostale lične stvari, koje su ostavljali ispod suncobrana.

Mladić je uhapšen u trenutku dok je sa ukradenom torbom pokušao da ode sa plaže, a uhapšena je i njegova devojka koja mu je davala podršku.

Njih dvoje su došli na letovanje i nedostatak novca za boravak obezbeđivali su svakodnevnim krađama.

 

Oni su odlučivali na kojoj plaži će se kupati tek kada bi označili metu, a to su obično bili porodični ljudi ili oni turisti koji su im izgledali imućnije. Koristili su to što su momak i devojka, pa niko ne bi ni posumnjao da se radi o iskusnim lopovima.

Budvanski policijski inspektori, navodno, imaju dokaze da su Borković i Veličkovićeva počinili pet krađa.

Oni su zadržani u stanici policije, a juče su privedeni osnovnom državnom tužiocu u Kotoru

Proteklog meseca budvanski inspektori uhapsili su pet državljana iz Srbije i Bosne i Hercegovine, koji su došli na letovanje u Budvu i krali na plažama, u apartmanima i stanovima.

Gotovo svakog leta sa gostima u Budvu dolaze i džeparoši i sitni lopovi, kojima su glavne mete kupači na gradskim plažama. Nema sezone a da budvanska policija ne uhapsi barem desetak lopova koji ordiniraju po gradu i plažama i kradu i otimaju torbe i novac turistima.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top