All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Policija je sinoć imala dobar razlog za blokadu celog Beograda: Svi izlazi iz prestonice bili su zatvoreni skoro 2 sata (FOTO)

Oružje i panciri bili su na sve strane, a Beograđani nisu ni mogli da pretpostave o čemu je reč

Beograd je sinoć bio blokiran u okviru probe policijske akcije Vihor koja je završena nakon sat i po vremena. Policajci naoružani puškama blokirali su Pančevački, Pupinov, Brankov, Stari železnički most, Gazelu i Autokomandu, a policija je viđena i u Bulevaru despota Stefana, naselju Zbeg, na Ibarskoj magistrali, na Bubanj potoku i kod naplatne rampe “Vrčin”.

Akcija “Vihor” naređuje se u situacijama kada su u pitanju veliki događaji zbog kojih je potrebna brza i široka akcija policije, pri čemu svaka patrola zna šta u tom trenutku treba da uradi, ko blokira mostove, autobuske i železnicke stanice, izlaze iz grada i svaki slican korak.

Da je u pitanju proba ove akcije sve do njenog završetka nakon oko sat i po nisu znali ni policajci na terenu.

U Bulevaru despota Stefana, saobraćaj je bio zaustavljen, vozila su stajala u koloni, a na ulicama su bili specijalci sa pancirima i puškama.

I na Starom železničkom mostu, u smeru ka Novom Beogradu sprovedena je racija, a specijalci su otvarali gepeke automobila i nešto tražili.

Na Autokomandi su bile zatvorene dve trake, a specijalac je propuštao po jedno vozilo u smeru ka Konjarniku.

Beograđani su javljali da su tri patrole specijalaca bile kod Vukovog spomenika, u Bulevaru kralja Aleksandra.

Ni policajci koji su stajali na početku Pupinovog mosta u pancirima i sa oružjem nisu smeli da daju informacije o tome zašto je blokiran ovaj prelaz.

Kako navode očevici, policija “naoružana do zuba” bila je i kod pogona GSP na Karaburmi, zaustavljala vozače i proveravala dokumenta.

Specijalci su blokirali saobraćaj i na Bubanj potoku i kod naplatne rampe Vrčin.

Na početku su mediji tvrdili da je reč o policijskoj poteri, pošto je vozač mercedesa posle zaustavljanja naglo dao gas i krenuo.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top