All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

POKUŠAJ UBISTVA PREDSEDNIKA RUKOMETNOG KLUBA PRED NIŠKIM SUDIJAMA Đurić: Izašao je ispred mene s nožem i rekao gde ćeš sad, a onda je krv počela da šiklja! Sudnicom se prolamalo laže, laže

NIŠ – U niškoj Palati pravde počelo je suđenje Ivanu K.(21) za pokušaj ubistva nožem Nenada Đurića (36) bivšeg MMA borca i predsednika ženskog rukometaškog kluba u Aleksincu, odakle su obojica.

Napad se dogodio 13. septembra ove godine kada je Đurić izašao iz hale sportova u Aleksincu gde ga je sačekala grupa od trojice mladića koji su ga napali. Sukobili su se u dvorištu objekta, a onda je dobio ubodnu ranu nožem u predelu grudi. Tako krvav uspeo je da uže u halu i na očigled mnogobrojnih užasbutih devojčica stropošta se na jednu od klupa gde mu je ukazana pomoć.

Nenad Đurić je kazao na prvom ročištu da ga je Ivan K. ubo dok je par puta u sudnici okrivljeni uzviknuo “Laže!”.

Ivan K. je odbacio navode iz optužnice i u svedočenju naveo da nije imao nož i da on nije ubo Đurića već mladić A.M. koji je bio sa Ivanom u društvu.

Foto:Kurir/M.S

– Sa A.M. nikada nisam bio u sukobu. Te noći sam izašao iz hale i video dvojicu ili trojicu osoba, ali sam mislio da su prolaznici. Odjednom je Ivan K. izašao ispred mene i uzviknuo “Gde ćeš sad?”. U desnoj ruci je imao nož. Druga dvojica su bila na pet metara od nas. On je nekako rukom odozgo zamahnuo prema meni. Ja sam u prvom trenutku mislio da me nije ubo, ali sam odmah posle toga osetio bol. Nekako sam uspeo da dođem do vrata hale jer se ceo incident dogodio na stepeništu. Krv je šikljala. Onda mi je klupski lekar dao peškir da zaustavimo krvarenje. Da su u tuči učestvovala i druga dvojica teško bi došao do vrata hale – ispričaoije nesrećni događaj Đurić na sudu.

Foto:Kurir/ M.S.

On je rekao da u trenutku kada je krenuo da beži ka vratima, svedoci incidenta

su bile dve majke od devojčica koje su se slučajno tu našle.

Ivan K. je na samom početku suđenja rekao da je pre tog incidenta napadnut od strane Đurića i njegovog kuma, a čak i da je imao sukob s ocem Ivana K. kome je, navodno, hteo da nabije šrafciger u oko!?

– Moram da osporim u celosti sve navode iz optužnog predloga jer te noći nisam imao nož u rukama. Mi smo sedeli i pili pivo na klupicama pored česme u dvorištu hale. Onda je naišao Đurić i došlo je do sukoba zbog nekih para koje su date pod kamatu. U borbi je A.M. izvadio nož i ubo Đurića koji nije pao, ali se samo zateturao. Ne mogu da kažem, dva ili tri puta sam ga udario u potiljak. Onda se on izvukao nekako i došao do vrata hale. Mi smo ga kao pojurili, ali kad je stigao do vrata, razbežali smo se nas trojica, ali svako na svoju stranu. Ja sam se zbog cele atmosfere uplašio za svoju bezbednost tako da sam popio četiri leka za smirenje. Znam da je od ranije A.M. imao sukob sa Đurićem koji ga je u gradu jednom šamarao – izjavio je okrrivljeni Ivan K.

Foto:Kurir M.S.

Đurić je demantovao da je bilo kome dao novac na zajam uz kamatu, kao da tako nešto nije ni primio. Suđenje se nastavlja sredinom marta meseca ove godine.

Dijaspora.news/(Kurir.rs/M.S./Foto: M.S./Privatna arhiva)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top