All for Joomla All for Webmasters
Srbija

POIGRAO SE SA SRBIJOM! Svi smo plakali zbog Raška koji je kosio malinjak zbog niske cene, a evo šta kaže njegov sin (VIDEO)

Kada je odlučio da snimi komšijinu akciju “košenja malinjaka” ovaj Ivanjičanin nije ni slutio da će za samo nekoliko sati njegov video-zapis postati hit na društvenim mrežama.

Aktuelna situacija vezana za cenu malina dodatno je podstakla ljude da ga pogledaju, pa je za nekoliko sati pregledan 328.000 puta i imao 3.100 šerovanja, ali malinjak nije pokošen zbog cene, već zbog – gasovoda.

No, sin vlasnika malinjaka, Srđan Grujović, za medije je objasnio zašto su se odlučili na ovakav potez:

 

– Ma to je više bila šala sa tim snimanjem, ali otišlo je predaleko. Pokosili smo deo malinjaka jer će tom trasom da prođe gasovod. I kod komšije je isto moralo da se pokosi. Ali iskreno da vam kažem, ja da se pitam na ovu cenu pokosio bih sve. Ali roditelji to godinama rade i bore se, ne mogu zbog njih. Iskreno, nema više svrhe ulagati toliki trud i rad jer vidite i sami šta se dešava sa cenom – rekao je Srđan.

 

 

Šala ili ne, činjenica je da ovo nije jedinstven slučaj, mnogi malinari iz ovog kraja svesno su posekli zasade ogorčeni cenom koja već nekoliko godina ne zadovoljava potrebe proizvođača.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top