All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

Pohotni starac nudio posao plaćen 1.200 evra: “Upecao” se mladi Bosanac, a “matori lisac” pokušao da ga siluje iste noći

Mladić je mislio da će da radi na farmi, ali je vlasnik imao druge planove s njim.

Mladić iz Bosne i Hercegovine, koji je godinama bio nezaposlen, javio se na oglas na Fejsbuku, u kojem se tražio radnik na farmi u Slavonskom Šamcu u Hrvatskoj, ne sluteći da će tamo preživeti pakao.

Kako Avaz saznaje, 70-godišnji poslodavac (identitet poznat redakciji) ponudio je mladiću platu od 1.200 evra, a iste noći je pokušao da ga siluje u kući, provalivši u prostoriju u kojoj je mladić spavao.

MORBIDNE PORUKE

Na jednoj zatvorenoj Fejsbuk grupi objavljene su morbidne poruke koje je pohotni starac razmenjivao s nesrećnim mladićem, koji je bio prinuđen da se vrati kući već idućeg dana, jer ono što je tamo doživeo, nije imalo nikakve veze sa poslovima na imanju.

Iz jezivih poruka dalo se zaključiti da pohotni starac strahuje da se mladić nije poverio nekome kod kuće u BiH, pa se pravdao da je samo hteo da ga miluje.

SAVESNI GRAĐANI OBJAVILI PORUKE

Mladića je uveravao da spavaju zajedno i da se neće ništa desiti. Hteo je samo da prebaci ruku preko njega, a ukoliko neko bude dolazio, starac je tvrdio da će se odmaknuti.

Uznemireni mladić uporno je odbijao starca, koji mu je na kraju razgovora rekao da ga voli i molio ga da mu oprosti. Slučaj se, verovatno, nikad ne bi otkrio da nije bilo savesnih građana, koji su objavili bolesne poruke kako bi upozorili sve da ne nasedaju tako lako na oglase o poslovima u inostranstvu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top