All for Joomla All for Webmasters
Sport

Pogađao lude trojke ah, ta dodavanja: Nasmejani Jokić stigao do polufinala takmičenja u veštinama

Nikola Jokić je bio blizu da svoj 22. rođendan uveliča jednim sjajnim poklonom – titulom igrača sa najviše veštine u NBA ligi, ali… Naš as je stao u polufinalu.

Jedno je sigurno, Jokić se odlično zabavljao. Nije skidao osmeh sa lica, uživao je u svakom trenutku nadmetanja. U prvoj rundi centar Denvera bio je bolji od Entonija Dejvisa. Mučilo je Srbina dodavanje, nikako nije uspevao da ubaci loptu na pravo mesto, ali je zahvaljujući šutu za tri poena nadoknadio zaostatak i plasirao se u polufinale.

Jokić je bio blizu finala, ali… Protiv Kristapa Porzingisa odlučile su nijanse. Ponovo je Jokića mučilo dodavanje, kaskao je za Letoncem, uspeo da pogodi trojku iz velike udaljenosti, ali je centar Njujorka bio brži.

Porzingis je u finalu bio bolji od Hejvorda koji je prethodno eliminisao Vola i Tomasa. Titula u takmičenju u veštinama ostaje u vlasništvu “dugajlija” (Tauns pobedio prošle godine)

Malo sreće nedostajalo je Jokiću da se nađe u finalu. Iza Nikole je vikend iz snova. Proslavio je rođendan sa najboljim igračima današnjice. Njegovo mesto je u odabranom društv

(Dijaspora.news/blic)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

To Top