All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

PLANIRALI SVADBU, PREGAZILA IH BOGATA CRNOGORKA Snežana se na sekund probudila iz kome i pitala za verenika, pa ponovo utonula u san

Snežana Rudinac (24), teško povređena sredinom jula u nesreći u Bečićima u kojoj je poginuo njen verenik Miloš Vukomanović (25), samo je na tren došla svesti i pitala za mladića, ali je ubrzo opet pala u komu!

 

Ovo je za “Blic” kazala Slavica Vukomanović, majka nesrećnog mladića, navodeći da se lekari beogradske Vojnomedicinske akademije i dalje bore za život devojke koja je sa njenim sinom planirala da u septembru ozvaniči šestogodišnju vezu.

Devojka je u šok-sobu bolnice primljena sa teškim povredama glave, potkolenice, natkolenice i trupa. Nagnječenje grudnog koša najveći je problem, zbog kojeg je devojka na kiseoniku i ne može da komunicira.

Snežanu u bolnici redovno posećuju roditelji.

Emina Adrović (23), slikarka iz Budve, koja je u pritvoru zbog sumnje da je izazvala saobraćajnu nesreću u kojoj je život izgubio Vukomanović i teško povređena Rudinac, ove nedelje biće saslušana u Višem sudu u Podgorici.

Ovu informaciju potvrdio je njen branilac, advokat Zdravko Begović koji je kazao da je Adrovićeva u stanju šoka i da do sada nije iznosila odbranu, pišu crnogorski mediji.

Kako je “Blic” već pisao, 17. jula u saobraćajnoj nesreći na bulevaru u Bečićima, Snežana i Miloš, koji su kao sezonski radnici radili u hotelu “Ibero star Belvi”, prelazili su ulicu kada ih je pokosio automobil koji se kretao iz pravca Budve, a kojim je upravljala Emina Adrović.

Verenici su pokušali da pređu ulicu na mestu gde je nekada bio pešački prelaz, a koji, kako su objasnili u opštini Budva, više “nije u funkciji”.

Nadležni u Opštini Budva su naveli da “zbog toga tragovi zebre na bulevaru nisu ponovo iscrtani već je novi pešački prelaz iscrtan dvadesetak metara dalje”.

Miloš Vukomanović od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta.

Verenici su u Crnu Goru otišli kako bi kao sezonski radnici u jednom luksuznom rizortu zaradili novac za svadbu.

(dijaspora.news/blic.rs)
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: OPTUŽNICA PROTIV EMINE ADROVIĆ (23): Piše da je vozila 60 na sat, Miloša nema, Snežana još u KOMI – Dijaspora News

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top