All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Pijani pop nadaleko je poznat: Svi jedva čekaju da ode u penziju, u selu kojem se vozio pored pokojnika služi po kazni (FOTO)

Tokom službovanja u ovom selu događale su se mučne i bizarne situacije poput ove od pre nekoliko dana, pa su sveštenika izbacivali iz kuće sa slave, čak terali i sa sahrane. Popa Nenada, koji se toliko napio da su ga do groblja vozili na traktorskoj prikolici, zajedno sa pokojnikom, a fotografija o tome obišla i nasmejala celu Srbiju, u selu Drugovac kraj Smedereva gde se i dogodio ovaj neobičan događaj u nedelju, 11. marta služi po kazni, jer se i u ostalim službama “pokazao” na isti način.  

Na sahrani tog 11. marta, on je ipak pokušao da održi opelo, ali je morao da se pridržava za spomenik drugog pokojnika.

– Pop je bio toliko pijan da je posrtao, i padao po putu do groblja, pa su morali da ga ubace u prikolicu. Usput je pop izgubio kandilo, ali ipak je pokušao da održi opelo, pridržavajući se za spomenik pokojnika. Sa sahrane su ga kući dovezli kombijem – rekao je drako P. koji je fotografiju sa sveštenikom postavio na društvene mreže.

Meštani svedoče da je usput pop izgubio kandilo, ali ipak je pokušao da održi opelo, pridržavajući se za spomenik pokojnika. Sa sahrane su ga kući dovezli kombijem.

Foto: Facebook/Foto: Facebook/Svastarica oglasi/Daki Pantic

Dodaju i da su se navikli na ovakve prizore sa seoskim popom, jer mu nije prvi put da popije koju više dok je na dužnosti.

– Do sada smo se uglavnom smejali, ali ovo je previše. Nismo se nikome žalili, ali verujte, ljudi su počeli da idu u druga sela i grad da krste decu i da se venčavaju – kažu meštani.

Kako kažu Drugovčani, svešteniku je ostalo mesec dana do odlaska u penziju. Otac Nenad je na službi u selu od pre pet godina, i to po kazni, tvrde seljani. Službovao je pre toga u Kolarima, gde se, kako kažu već “pokazao”.

Tokom službovanja u ovom selu događale su se mučne i bizarne situacije poput ove od pre nekoliko dana, pa su sveštenika izbacivali iz kuće sa slave, čak terali i sa sahrane.

– Kada je trebalo da mi krsti dete toliko je bio pijan da sam zamalo otkazao sve – kaže jedan meštanin.

– Pre dve godine desila strašna tragedija kada je preminulo dvogodišnje dete. Na sahrani je bio tako pijan i ponašao se nedolično, da ga je rodbina oterala – tvrdi meštanin koji je želeo da ostane anoniman.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top