All for Joomla All for Webmasters
Bosna i Hercegovina

Pijan tukao majku, ženu i sestru posle svadbe, pa je i policajca ugrizao za uho

Pripadnici Policijske uprave Mrkonjić-Grad priveli su pijanog B. L. (26) iz Jezera nakon što je u centru grada fizički nasrnuo na svoje suprugu, sestru i majku koje su od nasilja spasili socijalni radnik i policajac, koji nisu bili na dužnosti.

Prema nezvaničnim saznanjima, B. L. i njegovi najbliži bili su na svadbi na kojoj je on konzumirao alkohol. Plašeći se da pijan ne sedne za volan, supruga, majka i sestra oduzele su mu ključeve od automobila, koje je on uporno pokušao da otme. U napadu besa nasrnuo je na žene i doslovno ih tukao nasred ulice.

Nasilnik je ubrzo uhvaćen Foto-ilustracija: Jovana Velimirović

Iako se u blizini zateklo 15 ljudi, niko od njih nije reagirao, sve dok nasilje nisu primijetili socijalni radnik i policajac. Oni su upozorili pijanog muškarca da prestane maltretirati žene, a onda su stali u njihovu odbranu.

Zajedničkim snagama su ga savladali, pri čemu je B. L. policajca ugrizao za uho. U tom je stigla i patrola policije kojoj je, takođe, pružao otpor, ali je na kraju priveden u stanicu.

– Nakon prijave B. L. je uhapšen i protiv njega će biti podnesen prekršajni nalog zbog nasilja u porodici – rekla je portparol PU Mrkonjić-Grad Božana Vulin.

(dijaspora.news/avaz)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top