All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

PENZIJA? Da li Nikolićev tvit Trampu krije TAJNU PORUKU?

U ime američkog naroda, predsednik SAD Donald Tramp čestitao je svom srpskom kolegi Tomislavu Nikoliću Dan držžavnosti, 15. februar.

Donald Tramp

Foto: Jim Lo Scalzo / EPA;Donald Tramp

– Radujem se produbljivanju važnog partnerstva između naše dve zemlje i nastavku naših zajedničkih napora da se našim narodima obezbedi svetlija i prosperitetnija budućnost, obeležena mirom, napretkom i dobrim odnosima – piše u Trampovom pismu upućenom predsedniku Srbije.

Pismo Donalda Trampa

Foto: Predsedništvo Srbije / PromoPismo Donalda Trampa

Nikolić se, očekivano, zahvalio Trampu na čestitkama povodom predstojećeg praznika, između ostalog i preko drušvene mreže Tviter, koju Donald Tramp svakodnevno koristi.

View image on Twitter

Tomislav Nikolić

Foto: RAS SrbijaTomislav Nikolić

Zanimljivo je da je u tvitu iskoristio formulaciju “narednih meseci” a ne, recimo “godina”, s obzirom na to da je njegovom američkom kolegi tek počeo predsednički mandat. Istina je da Nikoliću mandat uskoro ističe ali, da li je ovo znak da ne treba da očekujemo da će se ponovo kandidovati?

Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija

Inače, predsednik i premijer Srbije Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić dogovorili su se pre oko mesec dana da će upravo do Sretenja izaći u javnost sa imenom kandidata vladajuće koalicije, čime su dodatno “podgrejali” sumnje da Nikolić možda i neće dobiti podršku svoje stranke, čiji funkcioneri su sve glasniji u tome da bi za predsedničku funkciju trebalo da se kandiduje Vučić.

Kako je “Blic” pisao prethodnih dana, konačna odluka bi trebalo da bude doneta tokom vikenda, tačnije u nedelju, i to na osnovu poslednjih rezultata istraživanja podrške.

– Vučić je snimio čak tri različita predizborna spota: u jednom podržava Nikolića, u drugom je scenario takav da se lično kandiduje, dok je uradio jedan koji može da se emituje bez obzira na to ko će biti kandidat – navodi jedan od bliskih saradnika Aleksandra Vučića.


Dijaspora.news/Blic.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top