All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

PAS S NAJSKUPLJOM FRIZUROM NA SVETU: Na njega troše 5.000 dolara MESEČNO! (FOTO) (VIDEO)

Ljudi širom sveta se svakodnevno bore sa novim stilskim standardima i trendovima u lepoti, ali jedan pas izgleda daleko bolje od mnogih…

Ovaj pas je usavršio glamurozni izgled, toliko da bi mnoge od nas mogao da postidi. Battle, predivni pas koji ima i izgled i šarm, opčinjava ljude na društvenim mrežama i ulicama, zahvaljujući svom brižnom vlasniku i njegovoj neograničenog ljubavi.

Ovaj trogodišnji Afgaan živi u Pekingu u Kini, sa vlasnikom Kevinom Čanom, koji navodno troši neverovatnih 28.000 britanskih funti na svog psa. Prema nekim izveštajima, Battle se redovno kupa na svakih sedam do deset dana, a kako bi se u potpunosti doterao, potrebno je od šest do osam sati negovanja njegove dlake.

Vlasnik Kevin Čan troši neverovatnih 28.000 britanskih funti  na svog ljubimca
Vlasnik Kevin Čan troši neverovatnih 28.000 britanskih funti na svog ljubimcaFOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

O njemu računa vodi njegov vlasnik, uz pomoć proizvoda i režima koji su previše komplikovani kako bi bili opisani u jednom tekstu. Kako kaže Čan, “od trenutka kada sam odlučio da ga odvedem kući, on je već bio najlepši pas na svetu. Uvek ljudima kažem da ja nisam odabrao psa, već da je on odabrao mene, zbog čega dajem sve od sebe da mu pružim najbolji mogući život”.

Čan je potrošio oko 11.600 britanskih funti na opremu za negovanje svog psa, a svakog meseca troši od 4.000 do 5.000 CNY na proizvode. Naravno, Battle svojim izgledom mami pažnju na društvenim medijima, ali i na ulici.

(dijaspora.news/espreso.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top